To Renault Austral παίρνει τον τίτλο του «AUTOBEST- Best Buy Car of Europe 2023»

Το Renault Austral ψηφίστηκε σαν το «Best Buy Car of Europe 2023» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό οργανισμό AUTOBES. Με συνολικά 14.937 βαθμούς, το Renault Austral κατέκτησε την πρώτη θέση με άνεση έναντι της νέας γενιάς του Opel Astra με 13.986 βαθμούς. Το νέο Peugeot 308 πήρε την τρίτη θέση με συνολικά 13.933 βαθμούς, μόλις 53 βαθμούς λιγότερους από το δεύτερο.

Renault Austral 2023 autobest char pilakoutas renault cyprus «Το ολοκαίνουργιο Austral κερδίζει το βραβείο AUTOBEST 2023. Αυτή είναι μια μεγάλη αναγνώριση για όλες τις ομάδες της Renault που εργάστηκαν για την κατασκευή αυτού του μοντέλου και νοιώθουμε όλοι τεράστια υπερηφάνεια. Η κριτική επιτροπή AUTOBEST από 31 μέλη 31 χώρες κατάλαβαν ξεκάθαρα ότι το νέο μας SUV κατηγορίας C είναι η τέλεια σύνθεση των καλύτερων και των δύο κόσμων: ένα ηλεκτρικό όχημα για οδήγηση στην πόλη και έναν εξαιρετικά αποδοτικό υβριδικό κινητήρα ικανό να καλύψει μεγάλες αποστάσεις χωρίς επαναφόρτιση. Με το OpenR Link και τις Υπηρεσίες Αυτοκινήτων Google, το Austral προσφέρει επίσης τις καλύτερες υπηρεσίες, συνδεσιμότητα και εφαρμογές για να προσφέρει μια καθηλωτική και διαισθητική εμπειρία οδήγησης.» δήλωσε ο COO της Renault, Fabrice Cambolive

AutoBest 2023 Best Buy Car«Ο νικητής μας φέτος αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο της μάρκας Renault. Είναι το καλύτερο προϊόν του γαλλικού κατασκευαστή μέχρι σήμερα, με υλικά υψηλής ποιότητας, εξαιρετικές ικανότητες στο δρόμο, εντυπωσιακό σχεδιασμό και πιθανώς τις καλύτερα συνδεδεμένες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα σήμερα. Επωφελείται από τους πλήρως υβριδικούς κινητήρες E Tech, έναν από τους προηγούμενους νικητές του βραβείου TECHNOBEST. Από τους 6 φιναλίστ αυτής της έκδοσης, το Austral κατάφερε να εντυπωσιάσει τα περισσότερα από τα μέλη της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής ανεξάρτητων ευρωπαϊκών μέσων αυτοκινητοβιομηχανίας, με πολλές να το τοποθετούν στην κορυφή της ψήφου τους. Με αυτή τη νίκη, η Renault επιστρέφει υπέροχα στην κορυφή του ανταγωνισμού μας, αναδεικνύοντας το «Best Buy Car of Europe για το 2023»!» δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής & Πρόεδρος του οργανισμού AUTOBEST.

Για τρίτη φορά, ο Οργανισμός AUTOBEST διοργάνωσε με επιτυχία το Τελικό Τεστ των φιναλίστ στο Teesdorf της Αυστρίας, στα τέλη Νοεμβρίου. Οι δημοσιογράφοι της κριτικής επιτροπής του AUTOBEST συμμετείχαν στην αξιολόγηση των μοντέλων με οδήγηση σε δρόμο και πίστα. Έχοντας την επαγγελματική βοήθεια των φίλων μας από την πίστα δοκιμών OAMTC στο Teesdorf, ο AUTOBEST κατάφερε να οργανώσει το πιο περίπλοκο σύνολο δοκιμών που είναι διαθέσιμο στα μέσα αυτοκίνησης σήμερα.

AutoBest 2023 Best Buy CarΤο Hyundai Ioniq 6 είναι ο νικητής του βραβείου ECOBEST 2023. Το νέο μοντέλο της Hyundai είναι ένα πρωτοποριακό EV που φέρνει τη σκέψη του πρωτότυπου αυτοκινήτου στις ευρωπαϊκές εκθέσεις από τις αρχές του 2023. Η υπεραεροδυναμική φιλοσοφία οδηγεί τη χαμηλή αντίσταση του αέρα σε ένα νέο επίπεδο, μια ιδέα που όχι μόνο προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία μεγαλύτερη από 600 χλμ., αλλά και με εντυπωσιακό στυλ που σίγουρα θα ξεχωρίζει. Αυτό το τολμηρό, έξυπνο νέο Hyundai είναι ένα αυθεντικό κομμάτι τεχνολογίας.
Τα υπόλοιπα άλλα βραβεία για το 2023 έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορεί κάποιος να τα δει στην ιστοσελίδα του Οργανσμού: www.autobest.org

Το 22ο Γκαλά των βραβείων του AUTOBEST θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2023 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Ακολουθώντας την παράδοση, η ευρωπαϊκή κριτική επιτροπή AUTOBEST θα απονέμει τα βραβεία σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK