Το Νέο Hyundai KONA Αυτοκίνητο της Χρονιάς από τα Auto Express New Car Awards!

Προτού καλά-καλά κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης, το νέο Hyundai KONA σημειώνει εξαιρετική επιτυχία, με τις διακρίσεις Auto Express να ανοίγουν τον χορό των βραβεύσεων.

hyundai kona electric ctc automotive hyundaii cyprusΗ τελετή απονομής έγινε στο Λονδίνο και η βραδιά ήταν κυριολευτικά αφιερωμένη στη Hyundai, αφού διακρίσεις απονεμήθηκαν και στο Tucson και το i10. Το Auto Express αποτελεί έγκυρη πηγή ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα βραβεία θεσμοθετήθηκαν, αρχής γενομένης το 1993. Την κριτική επιτροπή αποτελούν έμπειροι δημοσιογράφοι και ειδικοί για θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο, με επικεφαλής τον αρχισυντάκτη Steve Fowler.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το νέο ΚΟΝΑ είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα αυτή τη χρονιά και οι πρώτες παραλαβές αναμένονται σύντομα. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τον δυναμικό σχεδιασμό του,

την τεχνολογία αιχμής, το ευρύχωρο σαλόνι και την εξαίρετη οδηγική συμπεριφορά του. Σημαντικό κριτήριο επίσης ήταν η γκάμα μοντέλων που περιλαμβάνει βενζινοκίνητο κινητήρα (ICE), υβριδικό ηλεκτρικό (HEV) και ολότελα ηλεκτρικό (EV).

Ο Steve Fowler δήλωσε σχετικά: “Η Hyundai εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει εκπληκτικά, αυτή τη φορά με ακόμα ένα βραβείο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, για το νέο ΚΟΝΑ. Μαζί και οι διακρίσεις για το Tucson και το i10. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που έρχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των οδηγών”.hyundai kona electric ctc automotive hyundaii cyprus

Οι διακρίσεις των Βραβείων Auto Express αποτελούν συνέχεια εκείνων που προηγήθηκαν πρόσφατα, τον Απρίλιο, με το IONIQ 6 να ανακηρύσσεται Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο και Παγκόσμιο Design Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Η βράβευση του IONIQ 6 ήταν συνέχεια εκείνης του IONIQ 5 τη χρονιά που προηγήθηκε. Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Πρόεδρος της Hyundai Motor Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε: “Είμαστε περήφανοι για τις πολλές διακρίσεις που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια και εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την αναγνώριση της αξίας του νέου ΚΟΝΑ, το οποίο αποτελεί υπέροχο δείγμα του πώς η Hyundai ικανοποιεί τις επιθυμίες των αγοραστών”.

top 10: test drive autokinito hyundai ioniq 5

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK