Το νέο Hyundai Ioniq 6 είναι το «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

Η Hyundai βάζει ακόμα ένα σημαντικό βραβείο στην τροπαιοθήκη της! Αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού το ηλεκτρικό IONIQ 5 κατέκτησε την ίδια διάκριση τη χρονιά που πέρασε.

hyundai ioniq 6 hyundai cyprus ctc automotive electric cars cyprusΗ κριτική επιτροπή επέλεξε συνολικά 14 μοντέλα για δοκιμές για χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, με το IONIQ 6 να παίρνει την πρώτη θέση. “Το IONIQ 6 διαθέτει τη δύναμη και τη γκάμα μοντέλων που το κάνουν ασυναγώνιστο”, δήλωσε ο Tony Quiroga, αρχισυντάκτης του Car And Driver. “Μια αρχιτεκτονική 800 βολτ μειώνει τους χρόνους φόρτισης αλλά πάνω απ’ όλα το IONIQ 6 είναι το αυτοκίνητο που λατρεύουμε να οδηγούμε”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το βραβείο για το Καλύτερο Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς χρησιμοποιεί τα ίδια κριτήρια όπως τα 10 Καλύτερα Βραβεία (10BEST) του Car And Driver όπως: Αξία, εκπλήρωση αποστολής,  πρωτοποριακή τεχνολογία και ευχαρίστηση στην οδήγηση “Η εξασφάλιση της διάκρισης αυτής για δύο συνεχόμενες χρονιές είναι ένα σημαντικό επίτευγμα”, δήλωσε ο José Muñoz, Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai Motor Βορείου Αμερικής. “Αυτό το πολύτιμο βραβείο αποτελεί αναγνώριση των πολλών προσπαθειών μας για δημιουργία τέτοιας τεχνολογίας αυτοκινήτων και επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Hyundai στον τομέα της ηλεκτροκίνησης”, ολοκλήρωσε.

top 10: test drive autokinito hyundai ioniq 5

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK