Το νέο Hyundai IONIQ 6 είναι το “Επιβατικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023”

Ακόμα μια διάκριση για την Hyundai. Αυτή τη φορά για το νέο, ηλεκτρικό μοντέλο υψηλής τεχνολογίας, IONIQ 6, το οποίο ανακηρύχθηκε “Επιβατικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023”, στα ετήσια βραβεία GQ Awards – Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο θεσμός στόχο έχει να αναδείξει τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο και αυτή τη χρονιά,

με το τοπίο στη βιομηχανία αυτοκινήτου να μεταβάλλεται γοργά προς την ηλεκτροκίνηση.

hyundai ioniq 6 ctc automotive electric carsΈτσι, τα GQ Awards αποφάσισαν ότι οι νικητές θα έπρεπε να αποτελούν μέρος αυτής της εξέλιξης και να περιλαμβάνουν κάποιας μορφής ηλεκτροκίνηση. Οι ειδικοί της κριτικής επιτροπής ανέφεραν ότι στόχος τους ήταν να αναγνωρίσουν μοντέλα που να “εμπνέουν, να διακρίνονται από ακεραιότητα και να προσφέρουν συγκινήσεις στους οδηγούς”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το Hyundai IONIQ 6 ξεπρόβαλε ως η πρώτη επιλογή στην κατηγορία “Saloon of the Year”, μεταξυ πολλών ανταγωνιστών, με τους κριτές να εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα από τον μοναδικό, κομψό  σχεδιασμό του.

Η ανακοίνωση του Βρετανικού GQ αναφέρει σχετικά: “Από τα πιο ελκυστικά hatchback μέχρι τα πιο εντυπωσιακά SUV και τα πιο κομψά ηλεκτρικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα σχεδιασμού της Hyundai βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα και το IONIQ 6 έρχεται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της εταιρείας. Το πιο πρόσφατο επίτευγμα τους είναι ένα τετράθυρο saloon, εμπνευσμένο από την τελευταία εξερεύνηση της Art Deco δοσμένο μέσα από τη δημιουργική αποτελεσματικότητα της Hyundai, η οποία προσφέρει στυλ, κομψότητα, τολμηρό, φουτουριστικό και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό”.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK