Το Kia EV6 ανακηρύχθηκε «Crossover της Χρονιάς» στα TopGear Awards

Το πλήρως ηλεκτρικό EV6 κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο «Crossover of the Year» στα Βραβεία – TopGear.com 2021 Awards. Το EV6 εντυπωσίασε τους κριτές του Top Gear χάρη στο στυλ, τις δυναμικές επιδόσεις, τη μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία και την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 800 volt – προσφέροντας φόρτιση από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά.

Kia EV6Αυτή η τελευταία διάκριση έρχεται την ίδια εβδομάδα που το EV6 της Kia ήταν μεταξύ των 7 επικρατέστερων αυτοκινήτων που επιλέχθηκαν για το Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022 και μόλις έναν μήνα μετά τη νίκη του Γερμανικού Premium Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2022.

Kia EV6Το EV6 είναι το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Kia και δείχνει τις συναρπαστικές δυνατότητες της νέας πλατφόρμας E-GMP (Electric-Global Modular Platform). H γκάμα του EV6 προσφέρει μια επιλογή από πολλαπλές πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις κινητήρων μηδενικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων μπαταριών μεγάλης (77,4 kWh) και τυπικής αυτονομίας (58,0 kWh). Το EV6 GT-line είναι διαθέσιμο τόσο με πακέτα μπαταριών μεγάλης καθώς και τυπικής αυτονομίας, ενώ το EV6 GT διατίθεται αποκλειστικά με τη μεγάλη μπαταρία 77,4 kWh μεγάλης αυτονομίας .Το EV6 είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Kia που διατίθεται και με τετρακίνηση(AWD) – προσφέροντας βελτιωμένη δυναμική ικανότητα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.