Το ήξερες ότι μπορείς να πας κάμπινγκ με MINI;

Το φετινό καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν να πάνε διακοπές σε κοντινές περιοχές ή να κάνουν ταξίδια εξερεύνησης στην ύπαιθρο της χώρας τους. Και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τη φύση δεν είναι άλλος από το κάμπινγκ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διακοπών είναι μάλιστα και πιο φιλικός στο περιβάλλον, ειδικά όταν συνδυάζεται με βιώσιμο σύστημα κίνησης.

MINI COOPER CAMPING CYPRUS CHAR PILAKOUTAS

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MINI

Η MINI διαθέτει δύο ευέλικτα και ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα με σύστημα ηλεκτροκίνησης και τον κατάλληλο εξοπλισμό: το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE. Εξοπλισμένα σε κάθε περίπτωση με ειδικά συστήματα μεταφοράς από τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ MINI και μία σκηνή οροφής, αποτελούν τον πιο οικολογικό στόλο οχημάτων για κάμπινγκ στον κόσμο.  Με τα πακέτα ALL4 Trim ή Classic Plus, στον εξοπλισμό προστίθεται μεταξύ άλλων και μία ράγα οροφής. Μία σκηνή οροφής μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ράγες οροφής με την κατάλληλη βάση. Το MINI Cooper SE μπορεί εύκολα να μεταφέρει σκηνή οροφής.

MINI COOPER CAMPING CYPRUS CHAR PILAKOUTASΤο έξυπνο αυτό κατάλυμα ανυψώνεται αυτόματα σε δευτερόλεπτα χάρη στα αμορτισέρ αερίου απασφαλίζοντας τους ειδικούς γάντζους. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την πτυσσόμενη σκάλα από αλουμίνιο και να ανεβείτε στη σκηνή από τα οκτώ σκαλοπάτια της.  Στο εσωτερικό της σκηνής σας περιμένουν δύο άνετες κουκέτες. Το καλοκαίρι, τα υφασμάτινα παράθυρα ανοίγουν εύκολα σαν ρολά, ενώ οι κουνουπιέρες παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τα έντομα.

Παράλληλα, στο χώρο αποσκευών των 211 λίτρων του MINI Cooper SE, ο οποίος αυξάνεται στα 731 λίτρα με το πίσω κάθισμα αναδιπλωμένο, χωρούν όλες οι αποσκευές, ο εξοπλισμός περιπέτειας και οι υπνόσακοι δύο ατόμων για μεγάλο ταξίδι. Όσον αφορά δε το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με τις πέντε πόρτες και τις ισάριθμες θέσεις στην καμπίνα, διαθέτει χώρο αποσκευών από 405 έως 1.275 λίτρα, ο οποίος το καθιστά πραγματικό αυτοκίνητο για κάθε χρήση στην κατηγορία των πολυτελών μικρών.

MINI COOPER CAMPING CYPRUS CHAR PILAKOUTASΑν έχετε ένα cool box στην καμπίνα μπορείτε να απολαμβάνετε το αναψυκτικό σας ενώ ακούτε απαλή μουσική από το ηχοσύστημα. Υπάρχει επίσης αρκετό ρεύμα για φόρτιση των κινητών. Αν προσθέσετε και τη φορητή μηχανή espresso, τότε τα όρια ανάμεσα στο κάμπινγκ και στο glamping γίνονται δυσδιάκριτα.

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.