Το ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 είναι το εισαγόμενο Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ιαπωνία

Το ηλεκτρικό ΙΟΝΙQ 5 της Hyundai ονομάστηκε Εισαγόμενο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022 – 2023 στην Ιαπωνία! Ως το πρώτο ηλεκτρικό με μπαταρίες (BEV) της εταιρείας, το IONIQ 5εξασφάλισε τα πιο ευμενή σχόλια στο διαγωνισμό, αφήνοντας πίσω αξιόλογους ανταγωνιστές, οι οποίοι αποτελούν τον κατάλογο με τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα Κορεατικό μοντέλο κερδίζει τον διαγωνισμό στην Ιαπωνία.

Hyundai Ionia 5 Hyundai cyprus electric carsΤο Ιαπωνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έγινε για πρώτη φορά το 1980, επιλέγοντας τα 10 Καλύτερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς και τους νικητές κάθε ειδικής κατηγορίας. Η επιλογή των μοντέλων έγινε μεταξύ 1ης Νοεμβρίου 2021 και 31ης Οκτωβρίου 2022. Τον Νοέμβριο το IONIQ 5 επιλέγηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα μεταξύ άλλων 48 μοντέλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το IONIQ 5 ανοίγει ένα μεγάλο δρόμο στην κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης στην Ιαπωνία και σ’ όλο τον κόσμο. Έχοντας εξασφαλίσει πολλές διακρίσεις ανά το παγκόσμιο, περιλαμβανομένης και εκείνης του Παγκοσμίου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, τώρα κατακτά και το κοινό της Ιαπωνίας, μέσα σε τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, δήλωσε ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai. Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, το IONIQ 5 έχει κερδίσει την εκτίμηση των αγοραστών. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συμβάλλοντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον στηναυτοκίνηση, στην Ιαπωνία, ολοκλήρωσε.

Το IONIQ 5 βασίζεται στην τεχνολογία Electric Global Modular Platform (EGMP) της Hyundai. Φουτουριστικός σχεδιασμός, κοινοτόμο εσωτερικό περιβάλλον που ικανοποιεί τον σύγχρονο τρόπο ζωής, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, δυναμικές επιδόσεις και εξοπλισμός ασφαλείας, συνθέτουν τον χαρακτήρα του IONIQ 5.

top 10: Δέκα SUV μέχρι 20,000 στην Κύπρο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK