Το Hyundai Ioniq 6 είναι το ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο για το 2022

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων Euro NCAP ανακοίνωσε τις υψηλότερες βαθμολογίες για τη χρονιά που πέρασε, αφού αξιολόγησε 66 νέα επιβατικά μοντέλα. Συνέχεια στις επιτυχίες των ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai έδωσε το νέο IONIQ 6, αφού αναδείχθηκε το καλύτερο στην κατηγορία “Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο”.

hyundai ioniq 6 euroncap-best-in-class-2023 hyundai cyprus ctc automotive electric carsΣε σχετική δήλωση του, ο Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, Andreas-Christoph Hofmann, ανάφερε σχετικά: “Αυτή η τελευταία αναγνώριση της αξίας του IONIQ 6 αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ασφαλή ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Hyundai είναι δεσμευμένη στο να παρέχει σε όλους τους οδηγούς το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καινοτόμες λύσεις για απολαυστική και ευχάριστη οδήγηση. Η αναγνώριση από το Euro NCAP υπογραμμίζει την ηγετική θέση που η Hyundai κατέχει στην πορεία προς την αυτοκίνηση του μέλλοντος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Για την ανάδειξη του IONIQ 6 ως το “Ασφαλέστερο Μεγάλο Οικογενειακό Αυτοκίνητο 2022”, βαθμολογήθηκαν τέσσερεις τομείς: “Προστασία Ενήλικα Επιβάτη”, “Προστασία Παιδιού Επιβάτη”, “Προστασία Ευάλωτου Χρήστη του Οδικού Δικτύου” και “Υποβοήθηση Ασφαλείας”. Το σύνολο της βαθμολογίας ορίζει και τη βάση αξιολόγησης των οχημάτων. Η βαθμολόγηση αφορά μόνο μοντέλα που διαθέτουν βασικό εξοπλισμό ασφαλείας.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK