Το Hyundai IONIQ 5 επαναπροσδιορίζει την ηλεκτροκίνηση

Η Hyundai παρουσίασε το νέο, ηλεκτρικό IONIQ 5, σε μια εντυπωσιακή διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα. Το IONIQ 5 επαναπροσδιορίζει την ηλεκτροκίνηση στα αυτοκίνητα, με ένα εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής. Το IONIQ 5 κατασκευάζεται με μια αποκλειστική αρχιτεκτονική που ονομάζεται Electric-Global Modular Platform (E-GMP), που του επιτρέπει να έχει μοναδικές αναλογίες σε πιο μακριά βάση.

IONIQ 5 hyundaiΜε 4.635 εκατοστά μήκος και 3.000 εκατοστά μεταξόνιο, προσφέρει άπλετους χώρους για τους επιβάτες. Το IONIQ 5 είναι εντυπωσιακό εσωτερικά, με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με δυνατότητα ταχείας επαναφόρτισης και υπερσύγχρονη τεχνολογία συνδεσιμότητας. Το νέο IONIQ 5 θα είναι διαθέσιμο με κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερεις τροχούς, με εντυπωσιακές επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Το IONIQ 5 θα φιλοξενεί νέους τρόπους απόλαυσης της καθημερινότητας, χωρίς όρια, φροντίζοντας προληπτικά τους επιβάτες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού”, δήλωσε ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Σύμβουλος Παγκοσμίου Μάρκετινγκ. “Είναι αληθινά το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία με το καινοτόμο εσωτερικό του και την προχωρημένη τεχνολογία του”, συμπλήρωσε.

IONIQ 5 hyundaiΟ πρωτοποριακός σχεδιασμός  του IONIQ 5 θυμίζει κάτι από κλασικές φόρμες, εξερευνώντας μια δημιουργική ελευθερία που συνδυάζει το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Hyundai, το Pony, ενώ αποτελεί οδηγό για νέους τρόπους απόλαυσης της ζωής. Από το παρελθόν στο σήμερα και στο μέλλον.

QUIZ. Πόσο Golfάκιας είσαι?

“Μια νέα οδηγική εμπειρία για τις επόμενες γενιές, αυτή ήταν η αποστολή μας από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε αυτό το νέο εγχείρημα. Να βλέπει προς τον ορίζοντα του μέλλοντος, παραμένοντας πιστό όμως στη φιλοσοφία της Hyundai”, δήλωσε με τη σειρά του ο Sang Yup Lee, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκοσμίου Κέντρου Σχεδιασμού της Εταιρείας.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.