Το Hyundai i10 “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, από το What Car?

Το Hyundai i10 είναι το “Καλύτερο Μικρό Αυτοκίνητο για την Πόλη 2021”, σύμφωνα με την κρίση των ειδικών του What Car?, του πιο έγκυρου περιοδικού αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης για το 2021, αποκαλύφθηκε ότι το IONIQ 5 ήταν η δεύτερη καλύτερη επιλογή νέου μοντέλου που οι αναγνώστες του περιοδικού περιμένουν εναγωνίως να υποδεχθούν αυτή τη χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Στην απόφαση των κριτών αναφέρεται: “Οι διαστάσεις του Hyundai i10 και η απίστευτη ορατότητα του οδηγού, κάνουν το μικρό μοντέλο ιδανικό για την πόλη, χωρίς να υστερεί στους μεγάλους δρόμους. Με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων συμπεριφέρεται άνετα στα μεγάλα ταξίδια. Η άνεση των επιβατών είναι εντυπωσιακή σε όλες τις ταχύτητες, συγκρινόμενη ακόμα και με μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα δέκα πιο φθηνά SUV της Κυπριακής αγοράς

Το i10 είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο σε σύγκριση με το προηγούμενο και προσδιορίζεται ως ολοκληρωμένο, με πολύ εξοπλισμό και ανέσεις, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Το i10 είναι σχεδιασμένο με έμφαση στην τεχνολογία, με αξιοσημείωτη συνδεσιμότητα και συστήματα ασφαλείας και με άνετο σαλόνι για πέντε συνολικά επιβάτες.

Για το IONIQ 5 οι κριτές του What Car? αναφέρουν: “Μπορεί να είναι δύσκολη η καθιέρωση μιας νέας μάρκας αλλά το γεγονός ότι το IONIQ 5 είναι ένα αναμενόμενο μοντέλο που οι αναγνώστες του What Car? περιμένουν να δουν εναγωνίως, αποδεικνύει ότι είναι ήδη γνωστό και διαδεδομένο.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του πειραματικού Hyundai 45, που εφαρμόστηκε στο IONIQ 5 βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επιλογή που έκαναν οι αναγνώστες του What Car?”

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.