To έκανε και αυτό ο Trump. Μποϊκοτάρει την Goodyear!

Goodyear – Trump

donald trump goodyearΟ Πρόεδρος Trump κάλεσε τους Αμερικανούς να μποϊκοτάρουν τα ελαστικά Goodyear, μετά την απαγόρευση της εταιρείας των ελαστικών στους εργαζόμενους από το να φορούν το καπέλο MAGA (Make America Great Again). Πιο συγκεκριμένα, ο Trump προέτρεψε τα 85 εκατομμύρια που το ακολουθούν στο Twitter «να μην αγοράζουν» προϊόντα από την Goodyear.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα των ΗΠΑ σήμερα

Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

Το «γκαράζ» των supercars του Lewis Hamilton

 Το μήνυμα ανέφερε: «Μην αγοράζετε ελαστικά Goodyear – ανακοίνωσαν την απαγόρευση των καπέλων MAGA [Make America Great Again]. Αποκτήστε καλύτερα ελαστικά για πολύ λιγότερα χρήματα!».

donald trump goodyearΚατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής ενημέρωσης στην Goodyear, τραβήχθηκε μια φωτογραφία που  έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η οποία δείχνει την παρουσίαση που έγινε στους εργαζομένους για το ποια «μηνύματα» και συνθήματα μπορούν να χρησιμοποιούν στο χώρο εργασίας τους. Σημειώνεται ότι στην κατηγορία των «αποδεκτών» είναι τα Black Lives Matter, ένα κίνημα που ο Trump το αποκαλεί «μαρξιστικό» και ΛΟΑΔ (δικαιώματα ομοφυλοφίλων). Αντιθέτως, θεωρούνται απαράδεκτα τα συνθήματα Blue Lives Matter (κίνημα υπέρ της αστυνομίας) και All Lives Matter («Όλες οι ζωές μετρούν»), το χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Trump σε αντιδιαστολή προς το κίνημα Black Lives Matter, καθώς επίσης και τα ενδύματα με το σύνθημα MAGA του Trump ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό μήνυμα.

Στέλεχος της Goodyear επικαλέσθηκε τον εσωτερικό κανονισμό της, σύμφωνα με τον οποίο είναι «απαράδεκτο» να φορούν οι εργαζόμενοι ρούχα που αναγράφουν το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Trump αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.

Μάλιστα, ο ίδιος απείλησε με αλλαγή των ελαστικών της προεδρικής λιμουζίνας, που, έως τώρα, είναι της Goodyear (ειδικά, θωρακισμένα). Όταν ένας δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης επισήμανε το γεγονός ότι το “Beast” χρησιμοποιεί ελαστικά Goodyear, ο Trump είπε ότι θα ήθελε να αλλάξουν αν υπάρχει εναλλακτική λύση. «Θα τα αντικαταστήσουμε, με βάση αυτό που άκουσα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν να αγοράσουν αυτό το προϊόν πια, και θα αγοράσουν από έναν ανταγωνιστή, φτιαγμένο στις ΗΠΑ », είπε…

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το tweet του Trump, η μετοχή της Goodyear υποχώρησε κατά 3,54% στη Wall Street…

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.