Τα γρηγορότερα EV της «Πράσινης Κόλασης» 

Μια πίστα 20 χιλιομέτρων με απίστευτη ιστορία και πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα, ιδιόκτητα και αγωνιστικά! Το Nürburgring Nordschleife αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τόσο ο πήχης για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και για λάτρεις της ταχύτητας, οπόταν ήταν επόμενο το πώς θα υπήρχαν συγκρίσεις και… ρεκόρ! Αυτά είναι τα ρεκόρ της πίστας, στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

5 – Audi R8 etron – 8:09.09

Audi R8 e-tronΓια έναν ολόκληρο χρόνο, το Audi R8 e-tron κράτησε την πρωτοπορία της κατηγορίας αυτής, μέχρι που ήρθε το Mercedes SLS AMG Electric Drive. Η απόδοση του στην πίστα ήταν εξαιρετική, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως είχε σχεδόν την μισή δύναμη της Mercedes, με απόδοση 376 ίππων, αλλά με σχεδόν την ίδια ροπή, που είναι βέβαια ένα από τα χαρίσματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δείτε το επόμενο

Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Electric Drive Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Electric Drive

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.