Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

Είναι φυσικό ότι οι οδηγοί του ταχύτερου πρωταθλήματος του κόσμου να έχουν τα γκαράζ τους γεμάτα από ονειρικά αυτοκίνητα. Οι περισσότεροι διαθέτουν και μια μικρή ή μεγάλη συλλογή αν και για ορισμένα από αυτά τρέφουν μια ιδιαίτερη αγάπη.. Αυτά λοιπόν είναι τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1.

1. Lewis Hamilton – Pagani Zonda 760 LH

Pagani Zonda 760Ο Lewis Hamilton δούλεψε στενά με την Pagani για να δημιουργήσουν αυτή την Zonda ακριβώς όπως ήθελε ο ίδιος, με εκείνη την ιπποδύναμη αλλά και την πρόσθεση του LH στο όνομα της, το οποίο σίγουρα ξέρετε τι σημαίνει. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δηλώνει πως αυτό είναι το αυτοκίνητο με τον καλύτερο ήχο κινητήρα από ολόκληρη την συλλογή του αλλά δεν του αρέσει καθόλου το κράτημα του!

Δείτε το επόμενο

Charles Leclerc - Alfa Romeo Stelvio QV

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.