Τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα των ΗΠΑ σήμερα

Όταν το 1885 ανακοινωνόταν το πρώτο σχέδιο για αυτοκίνητο, ο κινητήρας ήταν ενός λίτρου και η απόδοση του ήταν μεταξύ 2-3 ίππων! Όσο λίγα και να ακούγονται, ήταν οι αριθμοί του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο! Με τις Bugatti και τις Koenigsegg να κυριαρχούν στην Ευρώπη (και στον κόσμο, δηλαδή), στις ΗΠΑ τι γίνεται; Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα δέκα ταχύτερα αυτοκίνητα των Ηνωμένων Πολιτειών σήμερα. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!

2018 Cadillac ATS-V (0-100: 3,8 δευτερόλεπτα)

2018 Cadillac ATS-VΗ Cadillac είναι γνωστή για τα πολυτελή οχήματά της και το ATS-V δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, εκτός από δερμάτινα καθίσματα και ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, αυτό το όχημα των 61.000 δολαρίων είναι ικανό να φτάσει ταχύτητες της τάξης των 304 χμάω. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του ATS-V είναι οι προσαρμόσιμες ρυθμίσεις σε περίπτωση που ο οδηγός είναι νεαρός ή νεαρή, για περισσότερη ασφάλεια.

Δείτε το επόμενο

2018 Cadillac CTS-V

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.