Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Μπορεί οι περισσότερες λίστες μας να έχουν να κάνουν με μυθικά μηχανολογικά δημιουργήματα, και τεράστιους αριθμούς, είτε μιλάμε για ιπποδύναμη ή για αστρονομικά ποσά τα οποία πληρώνουν οι εκατομμυριούχοι του κόσμου για να τα απολαμβάνουν. Αυτή η λίστα, όμως, έχει διαφορετικά και συνάμα τεράστια, νούμερα! Είναι τα αυτοκίνητα… του λαού που ξεχώρισαν από τις αρχές του περασμένου αιώνα όταν έκανε την παρουσία του το αυτοκίνητο σε αυτό τον πλανήτη.

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα best-sellers αυτοκίνητα μέσα από την ιστορία του αυτοκινήτου

10. Ford Model T:  πάνω από 16.5 εκατομμύρια

Ford Model TΔεν θα δείτε πολλά τέτοια να κυκλοφορούν στους δρόμους πλέον, για αυτονόητους λόγους, αλλά αποτελούσε μια πραγματική επανάσταση για την ανθρωπότητα, και αποδεικτικό στοιχείο του αντίκτυπου του στον κόσμο ήταν πως το 1927, μόλις 19 χρόνια μετά που βγήκε στην αγορά, πουλήθηκαν 15 εκατομμύρια ModelT, ενώ οι αριθμοί αυτοί, βάση κάποιον πηγών, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτεροι!

Δείτε το επόμενο

Honda Accord

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.