Στρατηγική συνεργασία ανάμεσα σε VinFast και AUTOBEST

Την 1η Οκτωβρίου 2021, η εταιρεία VinFast και ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός οργανισμός αξιολόγησης αυτοκινήτων, η AUTOBEST, ανακοίνωσαν επίσημα μια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, επιδεικνύοντας την αμοιβαία δέσμευσή τους να επιταχύνουν τη μετάβαση της αυτοκίνησης στην Ευρωπαϊκή αγορά από κινητήρες εσωτερικής καύσης σε φιλικά προς το περιβάλλον ηλεκτρικά οχήματα.

VinFast FactoryΤο διάστημα αυτό, η VinFast θα λανσάρει επίσημα δύο νέα ηλεκτρικά οχήματα στην παγκόσμια αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας το 2022, με περαιτέρω λεπτομέρειες να ακολουθούν αργότερα φέτος. Ο AUTOBEST είναι ένας οργανισμός που εκπροσωπεί τις φωνές των Ευρωπαίων καταναλωτών στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ικανός να βοηθήσει την VinFast στην επικοινωνία των αναγκών και της συμπεριφοράς των πελατών στην τοπική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Σκηνές που όλοι έχουμε ζήσει σε συνεργεία αυτοκινήτων στην Κύπρο

AUTOBEST VINFASTΜε αυτή τη στρατηγική συνεργασία, ο AUTOBEST θα λάβει εκτεταμένη υποστήριξη για να πραγματοποιήσει την αποστολή του στο να ενθαρρύνει τη μετάβαση από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης στα ηλεκτρικά οχήματα, προωθώντας την τάση καθαρής ενέργειας και βιώσιμης κινητικότητας στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κύπρος βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση

Για τη VinFast, η συνεργασία με την AUTOBEST επιβεβαιώνει ότι η Ευρώπη είναι μία από τις βασικές αγορές στην παγκόσμια στρατηγική επέκτασης της εταιρείας και ότι τα ηλεκτρικά μοντέλα VinFast μπορούν να ικανοποιήσουν πλήρως τα αναμενόμενα πρότυπα στην πιο απαιτητική αγορά αυτοκινήτου στον κόσμο. Η συνεργασία με τον AUTOBEST θα επιτρέψει επίσης στο VinFast περισσότερες ευκαιρίες για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις και τις ατζέντες του οργανισμού, προωθώντας έτσι γρήγορα την παρουσία του στην Ευρώπη.
Το 2018, η VinFast παρευρέθηκε για πρώτη φορά στο διάσημο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και έλαβε το βραβείο «A Star is Born» από την κριτική επιτροπή του AUTOBEST. Η VinFast είναι ο πρώτος νικητής αυτής της κατηγορίας βραβείων, η οποία είναι αφιερωμένη σε νεοσύστατες μάρκες με εντυπωσιακά επιτεύγματα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μετά από μόλις δύο χρόνια, η VinFast έγινε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο Βιετνάμ, ηγέτης σε όλα τα συμμετέχοντα τμήματα, κάτι που αποτελεί ένα γερό θεμέλιο για να εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία έξυπνων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

VinFast VF e35Η στρατηγική συνεργασία της VinFast με το AUTOBEST και η συμμετοχή σε έργα αειφόρου ανάπτυξης επιβεβαιώνουν τη στρατηγική της να συνδεθεί με τους πιο διάσημους παγκόσμιους οργανισμούς και να δημιουργήσει από κοινού έναν πιο πράσινο, έξυπνο και πιο βιώσιμο κόσμο.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.