Στις 9 Ιουνίου στο Στρασβούργο το Gala του Οργανισμού AUTOBEST

Στο Στρασβούργο θα πραγματοποιηθεί η 21η έκδοση των AUTOBEST Gala Awards. Τα βραβεία AUTOBEST είναι εκ των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών διακρίσεων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Strasbourg autobest 2022Το Στρασβούργο είναι η πρωτεύουσα των Ευρωπαίων πολιτών και η επίσημη πόλη καταγωγής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οπόταν η απόφαση για τη διοργάνωση των βραβείων AUTOBEST Gala στο Στρασβούργο ήταν βαθιά συνδεδεμένη με τα κοινά ενδιαφέροντα και τις προσπάθειες της AUTOBEST προς τους ευρωπαίους καταναλωτές. H τοποθεσία της φετινής εκδήλωσης δεν θα αποκαλυφθεί δημόσια μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης, δηλαδή την 9η Ιουνίου.

Σχετικά με τα φετινά βραβεία, ο Dan Vardie, Ιδρυτής και Πρόεδρος της AUTOBEST, δήλωσε: “Κατά παράδοση, μια φορά το χρόνο, ταξιδεύουμε σε μια από τις χώρες-μέλη μας για να φιλοξενήσουμε το σημαντικότερο κορυφαίο γεγονός μηχανοκίνητων μέσων ενημέρωσης της Ευρώπης και του κόσμου. Αυτή είναι η χρονιά της Γαλλίας. Η AUTOBEST εκπροσωπεί τους αυτοκινητιστές της Ευρώπης, δίνοντάς τους μια ουσιαστική εικόνα για ό,τι καλύτερο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από το βραβείο Best Buy Car of Europe έως την τεχνολογία, τη σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πολλά άλλα.”

Κατά τη διάρκεια του Gala, η υπέρτατη ευρωπαϊκή διάκριση, Best Buy Car of Europe 2022, θα απονεμηθεί στη Dacia, για το 100% ηλεκτρικό Dacia Spring.

Τα άλλα βραβεία που θα απονεμηθούν στην τελετή, είναι:

 • COMPANYBEST 2022: Pininfarina S.p.A
  • MANBEST 2022: Mate Rimac
  • ECOBEST 2022: Renault Megane E-Tech
  • SAFETYBEST 2022: Isuzu D-Max
  • SMARTBEST 2022: Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen
  • SPORTBEST 2022: Alejandro Agag, Ιδρυτής των θεσμών Formula E και Extreme E
  • DESIGNBEST 2022: Walter de Silva

Η πρόσβαση στην τελετή είναι εφικτή μόνο κατόπιν προσκλήσεως. Τα Gala Awards θα μεταδοθούν απευθείας διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του AUTOBEST (www.autobest.org), στο Facebook και στο κανάλι του AUTOBEST στο Youtube.
Logo AutoBest 2022
Ο οργανισμός AUTOBEST ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό να αναδεικνύει πάντα το «best buy car» της Ευρωπαϊκής αγοράς. 31 Ευρωπαϊκές χώρες αντιπροσωπεύονται φέτος στην κριτική επιτροπή- συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, η συμπερίληψη της οποίας έχει ανασταλεί προσωρινά, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό. Για να κερδίσει ένα αυτοκίνητο ένα βραβείο AUTOBEST, πρέπει να αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχει η αγορά για τον Ευρωπαίο καταναλωτή. Τιμή, δίκτυο Price, δίκτυα υπηρεσιών, διανομή ανταλλακτικών και ευελιξία αποτελούν τα πιο σημαντικά κριτήρια για την επιτροπή και την διαδικασία ψηφοφορίας. Ο σχεδιασμός και η νέες τεχνολογίες μπαίνουν και αυτά σιγά-σιγά στα πιο πάνω κριτήρια επίσης. Η AUTOBEST χρησιμοποιεί ένα διαφανές σύστημα ψηφοφορίας, με ένα περίπλοκο σύστημα 13 κριτηρίων για να αποφασίσει τον νικητή.

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.