Στις 24 Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη του ID.4 της VW

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της VW θα κάνει την πρώτη παγκόσμια του παρουσίαση την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

The new Volkswagen ID.4Πρόκειται για το ID.4, ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο στην πορεία του Ομίλου προς την ηλεκτροκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο VW ID.4 θα είναι διαθέσιμο με αρκετές εκδόσεις σε σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας ενώ η αυτονομία του με μια φόρτιση θα φτάνει μέχρι και τα 500 χιλιόμετρα. Άνετη εσωτερική χώροι, υπερυψωμένη θέση οδήγησης και χώρος αποσκευών της τάξης των 543 λίτρων είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Μαζί και η μεγάλη και αυτόνομη κεντρική κονσόλα αλλά κα η προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή.

The new Volkswagen ID.4Τόσο το ID.4 όσο και το ID.3 είναι μόνο η αρχή για τη VW όσον αφορά τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιάσει με βάση τη στρατηγική της «Transform 2025+». Μια επένδυση πέραν των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ αφού απώτερος στόχος του Ομίλου της VW είναι η παραγωγή πέραν  των 20 εκατομμυρίων ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2029, και όλα πάνω στην επαναστατική πλατφόρμα ΜΕΒ.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.