Στις 24 Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη του ID.4 της VW

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της VW θα κάνει την πρώτη παγκόσμια του παρουσίαση την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

The new Volkswagen ID.4Πρόκειται για το ID.4, ένα ιδιαίτερα σημαντικό μοντέλο στην πορεία του Ομίλου προς την ηλεκτροκίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLKSWAGEN

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο VW ID.4 θα είναι διαθέσιμο με αρκετές εκδόσεις σε σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας ενώ η αυτονομία του με μια φόρτιση θα φτάνει μέχρι και τα 500 χιλιόμετρα. Άνετη εσωτερική χώροι, υπερυψωμένη θέση οδήγησης και χώρος αποσκευών της τάξης των 543 λίτρων είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Μαζί και η μεγάλη και αυτόνομη κεντρική κονσόλα αλλά κα η προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή.

The new Volkswagen ID.4Τόσο το ID.4 όσο και το ID.3 είναι μόνο η αρχή για τη VW όσον αφορά τα ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιάσει με βάση τη στρατηγική της «Transform 2025+». Μια επένδυση πέραν των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ αφού απώτερος στόχος του Ομίλου της VW είναι η παραγωγή πέραν  των 20 εκατομμυρίων ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2029, και όλα πάνω στην επαναστατική πλατφόρμα ΜΕΒ.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.