Στην Κύπρο το Toyota RAV4 plug-in Hybrid από €49.500

Το νέο RAV4 Plug-in Hybrid παίρνει τη θέση του στην κορυφή της σειράς RAV4, ως η ναυαρχίδα του υβριδικού line-up της Toyota. Είναι ένα όχημα που προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό ισχύος και περιβαλλοντικής απόδοσης στην κατηγορία του.

Toyota RAV4 plug-in Hybrid CyprusΤο λανσάρισμα  του ενισχύει και επεκτείνει την ελκυστικότητα του RAV4, του μοντέλου που δημιούργησε την αγορά SUV αναψυχής και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια  πωλήσεις παγκοσμίως.

Toyota RAV4 plug-in Hybrid CyprusΗ Toyota έχει εφαρμόσει την κορυφαία τεχνογνωσία υβριδικής τεχνολογίας για να δημιουργήσει το RAV4 Plug-in, κατασκευάζοντας ένα όχημα που δεν είναι μόνο ισχυρό, αλλά ξεπερνά και όλους τους αντιπάλους του αναφορικά με τις χαμηλές εκπομπές και την οικονομία καυσίμου. Τα τελικά επίσημα δεδομένα του μοντέλου καταγράφουν 22 g / m CO2 και 1,0 l / 100km (Συνδυασμένος κύκλος WLTP).

Το RAV4 λειτουργεί ως ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα: Η λειτουργία EV είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία του, στην οποία μπορεί να καλύψει περίπου 98 χλμ. σε αστική οδήγηση (κύκλος City WLTP) με πλήρη φόρτιση μπαταρίας, που ξεπερνά τον ευρωπαϊκό μέσο όρο καθημερινής μετακίνησης και αγγίζει ταχύτητες μέχρι 135 km / h, χωρίς παρέμβαση από τον υβριδικό κινητήρα.

Toyota RAV4 plug-in Hybrid CyprusΌταν απαιτείται επιπλέον ισχύς κινητήρα, η ικανότητα του δυναμικού ισχύος 2,5 λίτρων εξασφαλίζει ότι η απόδοση παραμένει κορυφαία στην κατηγορία. Η φόρτιση της μπαταρίας είναι απλή και ασφαλής και μπορεί να επιτευχθεί σε 2,5 ώρες χρησιμοποιώντας σύνδεση 230 V / 32 A. Είναι δεδομένο επίσης ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή MyT για τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση της φόρτισης της μπαταρίας από απόσταση και επίσης να λειτουργούν το σύστημα κλιματισμού για να ζεσταθεί ή να κρυώσει η καμπίνα πριν ξεκινήσει το όχημα.

Πέρα από την εξελιγμένη και αποτελεσματική τεχνολογία του κινητήρα, το RAV4 Plug-in διατηρεί όλες τις ιδιότητες της πέμπτης γενιάς RAV4 που το κάνουν τόσο επιτυχημένο από την κυκλοφορία του στα τέλη του 2018. Αυτό περιλαμβάνει τα δυναμικά οφέλη του χαμηλού κέντρου βάρους και της υψηλής ακαμψίας του σώματος που έχει αποκτήσει από την πλατφόρμα οχημάτων Toyota GA-K. Επίσης στον βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και η ευφυής τετρακίνηση AWD-i.

Toyota RAV4 plug-in Hybrid CyprusΤο RAV4 Plug-In είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία στην Κύπρο, με τιμές που ξεκινούν από 49.500 € ή 588 € / μήνα με το πρόγραμμα Toyota Flex.