Στην Κύπρο από €96.700 η Porsche Taycan Cross Turismo

Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη η Taycan Cross Turismo, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Cross Utility Vehicle (CUV) της Porsche. Η καινούργια εκδοχή της Taycan  διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας 800 V για γρήγορη φόρτιση, επαρκή αυτονομία και εντυπωσιακούς χώρους. Πανέτοιμο για γρήγορες ηλεκτρικές περιπέτειες!

Taycan Cross Turismo Cyprus Porsche A.I MotokinisiΧάρις στο επίπεδο μπροστινό μέρος, τα φτερά με τις μυώδεις καμπύλες και τη γραμμή οροφής που χαμηλώνει προς το πίσω μέρος, στη σχεδίαση της Porsche Taycan Cross Turismo είναι εμφανές το DNA της εμβληματικής 911. Επιπλέον, οι επίπεδοι προβολείς με τις κατακόρυφες εισαγωγές αέρα δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για το ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μέλος της οικογένειας Taycan.

TOP 10 Όταν οι Γερμανικοί οίκοι έχουν κέφια!

Το περιπετειώδες πνεύμα είναι κάτι που συναντάει κανείς σε κάθε λεπτομέρεια της Cross Turismo. Η δημιουργία χώρων για εξοπλισμό καταδύσεων, γκολφ, σέρφινγκ ή ποδηλασίας ήταν ψηλά στη λίστα των απαιτήσεων. Κατά συνέπεια, ο χώρος φόρτωσης είναι όσο ευρύχωρος θα περιμένατε: Πίσω από τη μεγάλη πέμπτη πόρτα, η Cross Turismo έχει χώρο για σχεδόν 1.200 λίτρα αποσκευών με τα πίσω καθίσματα πεσμένα. Προσφέρεται επίσης σύστημα τετρακίνησης, αερανάρτηση, καθώς και την μπαταρία Performance Plus στον βασικό της εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της PORSCHE

Η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση αυτού του CUV έχει ρυθμιζόμενο ύψος, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει ακόμα και πρόγραμμα κίνησης σε χαλίκι (Gravel Mode) για την περίπτωση που θα κινηθείτε σε δύσκολες διαδρομές. Με το προαιρετικό Offroad Design Package, το ύψος της Cross Turismo από το έδαφος φτάνει τα 30 χλστ. Το όχημα χαμηλώνει αυτόματα όταν επιταχύνει σε επίπεδο έδαφος, έτσι ώστε να βελτιώνεται η αεροδυναμική του αποδοτικότητα.

Taycan Cross Turismo Cyprus Porsche A.I MotokinisiΜε το λανσάρισμά της, η Taycan Cross Turismo προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις. Η αναβαθμισμένη μπαταρία Performance Plus, συνολικής χωρητικότητας 93,4 kWh, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων που προσφέρουν από 380 μέχρι 625 ίππους και μέχρι 456 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK