Σπύρος Πανόπουλος: “Είμαστε πιο γρήγοροι από Formula 1 (0-400)” (VIDEO)

Ο δημιουργός του Ελληνικού Ultracar των 3000 ίππων, Σπύρος Πανόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» στο «OPEN» Ελλάδος. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την διαδικασία κατασκευής του CHAOS, για το όραμα του, τα παγκόσμια ρεκόρ που κατέκτησε μέχρι σήμερα, το μέλλον της αυτοκίνησης, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Ελληνικού Ultracar.

CHAOS ZERO GRAVITY SPYROS PANOPOULOS AUTOMOTIVE SPA ULTRACAR GREECEΔείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.