Σαλόνι Αυτοκινήτου Μόναχο 2021: Porsche Mission R

Στο δικό της χώρο αντί στο σαλόνι του Μονάχου η Porsche παρουσίασε το πρωτότυπο Mission R με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό. Ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό με δύο ηλεκτροκινητήρες που ενσωματώνονται στο Porsche Mission R και αποδίδουν έως και 1.088 ίππους στο πρόγραμμα «qualifying mode».

Porsche Mission R - a.i motokinisi porsche cyprus Επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Για την Porsche, το Mission R αποτελεί ένα δείγμα του μέλλοντος των αγώνων αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Σεξιστικές στιγμές γυναικών πίσω από το τιμόνι - Andreas KΣτην αγωνιστική πίστα, το ηλεκτρικό αγωνιστικό επιτυγχάνει τον ίδιο χρόνο γύρου με τη σημερινή Porsche 911 GT3 Cup αφού αποδίδει σταθερή ισχύ 680 ίππων στο πρόγραμμα «race mode».

Η χωρητικότητα της μπαταρίας φτάνει τα 80 kWh περίπου και το πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας προσφέρονται για αγώνες επιτάχυνσης χωρίς απώλειες ισχύος. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία 900 Volt και το σύστημα Porsche Turbo Charging, η μπαταρία φορτίζεται από το 5% στο 80% μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Porsche Mission R - a.i motokinisi porsche cyprus Με μήκος 4.326 χιλιοστά, το Porsche Mission R είναι ελαφρώς πιο κοντό από την τωρινή σειρά 718 Cayman, αλλά αισθητά πιο φαρδύ, με πλάτος 1.990 χιλιοστά, αλλά και πολύ χαμηλότερο, με εξωτερικό ύψος 1.190 χιλιοστά.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK