Ρεκόρ πωλήσεων για τη Ferrari το 2021!

Σε προηγούμενο μας άρθρο αναφερθήκαμε στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Διευθύνων Συμβούλου της Rolls-Royce που δήλωσε ότι ο σημαντικότερος λόγος του ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας ήταν οι θάνατοι από το Covid-19.

FERRARI LOGOΠιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η πανδημία, βοήθησε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή είναι μικρή και τους ώθησε να ζουν το… τώρα! Επίσης, σύμφωνα με αναφορά του Ιταλικού συνδέσμου καταναλωτών “Fondazione Altagamma”, πολυτελή προϊόντα όπως αυτοκίνητα, εκλεκτά κρασιά, έπιπλα υψηλής ποιότητας, το 2021 ξεπέρασαν τις πωλήσεις προ πανδημίας (2019). Και τώρα, η Ferrari ανακοινώνει ρεκόρ πωλήσεων με 11,155 παραδώσεις το 2021. Κάτι που ισοδυναμεί με 10% αύξηση από το 2019. Άρα… είχε δίκαιο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce.

Τα μοντέλα που κατέλαβαν το μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων ήταν οι SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider και Roma. Τα V8 μοντέλα τις Ferrari παρουσίασαν αύξηση πωλήσεων κατά 34,6% με τα δωδεκακύλινδρα μοντέλα να σημειώνουν πτώση 16.1%. Σε περιοχές όπως Ταϊβάν, Κίνα και Χονγκ Κονγκ οι πωλήσεις σχεδόν διπλασιάστηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ferrari SF90 StradaleΕπίσης τα κέρδη προ φόρων και αποσβέσεων της Ιταλικής φίρμας για το 2021, έφτασαν τα 1,53 δισεκατομμύρια και εκτιμούν, ότι το 2022 θα αγγίζουν τα 1,65 με 1,70 δισεκατομμύρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αντιπροσώπευσε αύξηση 34%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος!

“Essere Ferrari”

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.