Πρώτη παρουσία για τη Maserati Grecale στην Κυπριακή αγορά

Η Maserati Grecale αποτελεί τη νέα προσθήκη στη γκάμα της Maserati. Πρόκειται για ένα μοντέλο που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας, απόδοσης και καινοτομίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόδοση, άνεση και ασφάλεια. Χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με τις δυνατότητες εκτός δρόμου και την ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση.

Maserati Grecale Modena FLC MODENA AUTOMOBILE MASERATI CYPRUSΤο νέο SUV της Ιταλικής μάρκας κάνει την πρώτη επίσημη παρουσία του στην Κυπριακή αγορά στις 14 Οκτωβρίου στις 8:00 το βράδυ κατά τη διάρκεια του Boat Show 2022 που θα διεξαχθεί στη Μαρίνα Λεμεσού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MASERATI

To μοντέλο αυτό αναπτύχθηκε στο Maserati Innovation Lab στη Μόντενα, και το νέο SUV παράγεται στο εργοστάσιο του Cassino. Η Grecale διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα κινητήρων και είναι διαθέσιμη με ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης και ένα υβριδικό σύνολο. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε ένα χρόνο, η Grecale θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της μάρκας.

Αρχικά θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις. Πρώτα οι εκδόσεις GT και Modena που θα εφοδιάζονται με τετρακύλινδρο ήπιο υβριδικό κινητήρα 300 και 330 ίππων αντίστοιχα. Η πιο ισχυρή έκδοση, Trofeo, είναι εξοπλισμένη με έναν V6 βενζίνης υψηλών επιδόσεων 3.0L 530 ίππων που βασίζεται στον κινητήρα Nettuno της MC20. Φτάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική να αγγίζει τα 285 km/h.Maserati Grecale Modena FLC MODENA AUTOMOBILE MASERATI CYPRUS

Εσωτερικά το νέο SUV ξεχωρίζει για την ευρυχωρία και την άνεση, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό σύνολο κορυφαίων χαρακτηριστικών. Η εκτεταμένη χρήση εκλεκτών υλικών όπως ξύλο, ανθρακονήματα και δέρμα προσδίδουν μοναδική πολύτλεια για την κατηγορία.

Όλα γίνονται βασισμένα στην αφή ενώ όλα τα συστήματα ελέγχονται από τις οθόνες. Μια μεγάλη κεντρική οθόνη 12,3”, η μεγαλύτερη που χρησιμοποίησε ποτέ η Maserati, και μια άλλη οθόνη 8,8” για τα επιπλέον χειριστήρια. Παράλληλα υπάρχει και μια τρίτη οθόνη για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Η διαχείριση της εμπειρίας στο αυτοκίνητο γίνεται από το σύστημα πολυμέσων της Maserati Intelligent Assistant (MIA), από το υπερσύγχρονο infotainment και από το Maserati Connect. Στο χώρο βρίσκεται και το παραδοσιακό ρολόι της Maserati το οποίο για πρώτη φορά είναι ψηφιακό και μεταμορφώνεται σε ένα βοηθό στο αυτοκίνητο, τον οποίο ελέγχεται με τη φωνή.Maserati Grecale Trofeo - maserati cyprusΜαζί και το σύστημα ήχου Sonus faber 3D – στάνταρ σε επίπεδο Premium – περιλαμβάνει 14 ηχεία ή 21 ηχεία κατά παραγγελία σε επίπεδο High Premium.

Κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει δυναμική άνεση χάρη στον εξαιρετικό χειρισμό που παρέχεται από το νέο σύστημα Maserati Vehicle Dynamic Control Module (VDCM) και τον έλεγχο 360° που προσφέρει στο αυτοκίνητο . Παράλληλα, διαθέτει επιλογή λειτουργιών οδήγησης όπως Comfort, GT, Sport και Corsa (αποκλειστικά στο Trofeo) και Off-Road.

Οι μηχανικοί στο Maserati Innovation Lab στη Μόντενα συνεργάστηκαν απευθείας με την Dardust για να σχεδιάσουν τον ήχο του αυτοκινήτου. Μια κοινή προσπάθεια που έχει διαμορφωθεί σε μια μεταφορά μεταξύ τεχνολογίας και σχεδίασης ήχου, για την προσαρμογή των ηχητικών ειδοποιήσεων που λαμβάνει ο οδηγός ως μέρος της εξαιρετικής οδηγικής εμπειρίας στο Grecale.Maserati Grecale Trofeo - maserati cyprus

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Limassol Boat Show διοργανώνεται για έβδομη φορά από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 στη Μαρίνα Λεμεσού και είναι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου. Ένα γεγονός που συγκεντρώνει επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του yachting, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης σε αγοραστές, κατασκευαστές.

Click here for English Text

1
2
Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.