Προκαλεί πόνο αυτό το νεκροταφείο των supercars!

Προκαλεί πάντα λίγο πόνο και αρκετή λύπη η εικόνα ενός εγκαταλειμμένου εξωτικού αυτοκινήτου, έτσι αντιλαμβάνεστε πως η εικόνα πολλών τέτοιων αυτοκινήτων μαζεμένων στο πουθενά, στην Hangzhou της Κίνας, θα προκαλέσει μπόλικο πόνο και λύπη. Στο πιο κάτω βίντεο μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση του πάρκου γεμάτο με κουφάρια ονειρικών αυτοκινήτων αυτού του πλανήτη.

group b audi quattro

Πολλά από τα οχήματα κατασχέθηκαν από τις αρχές και αντί να δημοπρατηθούν, απλώς αφέθηκαν στο έλεος της φύσης του πάρκου για να σαπίσουν. Αρχικά έχουμε μια C7 Chevrolet Corvette με ραγισμένο ανεμοθώρακα, σταθμευμένο ακριβώς απέναντι από μια Porsche Panamera Turbo που κατασχέθηκε από την αστυνομία τον Απρίλιο του 2020.

Ακολουθεί ένα Audi R8 4,2 λίτρων του 2010, το οποίο φαίνεται να έχει σταθμεύσει για πολύ περισσότερο, αν κρίνουμε από την κατάσταση του και τα φυτά που μεγάλωσαν μέσα από το αμάξωμα. Αλλά τουλάχιστον είναι κλειστό, αντίθετα με το CanAm Commander ATV που θα έγινε ένα με την χλωρίδα γύρω του. Μάλιστα η ιστορία αυτού του ATV έχει ενδιαφέρον, καθώς χρησιμοποιήθηκε από την (τώρα χρεοκοπημένη) αντιπροσωπεία του, όπου πουλήθηκε σε πολλαπλούς πελάτες, ωστόσο όπως αντιλαμβάνεστε δεν έλαβε κανείς παραλαβή καθώς είχαν αγοράσει όλοι κυριολεκτικά το ίδιο αυτοκίνητο.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Τα χόρτα έχουν καταπιεί επίσης μια Aston Martin Vantage S Roadster, το σήμα της οποίας φαίνεται να έχει «δανειστεί» κάποιος συλλέκτης. Ομοίως, σε μια Bentley Continental Flying Spur λείπουν τα καπάκια των βαλβίδων ελαστικών, αλλά το αυτοκίνητο έχει σίγουρα μεγαλύτερα προβλήματα…

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.