Περιορισμένη έκδοση για το Hyundai i30 N Drive-N

Η Hyundai ανακοίνωσε την περιορισμένη έκδοση σε μόνο 800 αυτοκίνητα, του i30 N Drive και i30 Fastback N, υψηλών επιδόσεων, με διακριτικό εξωτερικό και εσωτερικό. Η παραγωγή άρχισε τον Απρίλιο και 620 από τα 800 αυτοκίνητα θα διατεθούν αποκλειστικά στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ τα υπόλοιπα θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία.Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition ctc hyundai cyprus

Για την τελική του μορφή, η ομάδα ειδικών της εταιρείας έλαβε υπ’ όψιν τη γνώμη δημοσιογράφων ειδικών σε θέματα αυτοκινήτου και του κοινού που αγαπά τις υψηλές επιδόσεις. Το i30 N Drive θα κυκλοφορήσει σε δύο μορφές: hatchback και fastback και σε δύο χρώματα: Phantom Black Pearl και Serenity White Pearl, θα διατίθεται δε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο τύπου N DCT οκτώ ταχυτήτων, για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

Το ειδικό Πακέτο Υψηλών Επιδόσεων, αποδίδει 280 ίππους PS, με περισσότερη ροπή και δύναμη στις χαμηλές στροφές! Όπως και το i30 N, το i30 N Drive-N Limited Edition επιτρέπει τρεις Ν λειτουργίες για πιο σπορ εμπειρία: N Power Shift, N Grin Shift και N Track Sense Shift. Με το κουμπί N Grin Shift (NGS), το αυτοκίνητο αναπτύσσει επιπλέον 10 ίππους PS σε μόλις 20 δευτερόλεπτα!

Εξωτερικά και εσωτερικά, το i30 N Drive-N Limited Edition προσφέρει, όπως και το προηγούμενο i30 N, την ίδια ευχάριστη οδήγηση σ’ ένα πιο αποκλειστικό πακέτο. Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai αναπτύσσονται, δοκιμάζονται και ρυθμίζονται στο Nürburgring, στη Γερμανία, από το 2011.

Επιπρόσθετα από τα σχεδιαστικά, διακοσμητικά στοιχεία, η ειδική αυτή έκδοση είναι εφοδιασμένη πλήρως και περιλαμβάνει γυάλινη οροφή και τεχνικό εξοπλισμό ασφαλείας.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK