Πέντε νέα παιχνίδια για τους gamers στο 2022

Κατά την περσινή χρονιά παρουσιάστηκαν τα F1 2021, το WRC 10 και πολλά άλλα για τους gamers φίλους των αγώνων. Το 2022 φέρνει ακόμα περισσότερη χαρά τους φίλους του είδους με καινούργιους τίτλους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν από τον πιο χαλαρό gamer μέχρι και τον πιο αφοσιωμένο racer. Δείτε τι περιμένουμε κατά τη φετινή χρονιά:

Grid Legends

GRID LEGENDS 2022Δυο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του Grid, η Codemasters ετοιμάζει την κυκλοφορία του καινούργια casual racer της, όπου θα μπορείτε να αγωνιστείτε διαδικτυακά ή απλά μόνοι στο career mode, με επιλογές καιρού και ώρας για τους αγώνες μέσα από τις 22 πίστες που θα προσφέρει το παιχνίδι. Θα μπορείτε να τροποποιείτε και τις πίστες με ράμπες και άλλα ευτράπελα για ακόμη πιο τρελούς αγώνες. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 22 Φεβρουαρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 2022Μετά που έχασε κάπως την μπάλα η Polyphony Digital με την τελευταία κυκλοφορία του «πατέρα» των console racers, φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον δρόμο της με την έβδομη έκδοση του θρυλικού Gran Turismo. Ο τίτλος αυτός χρειάστηκε 8 χρόνια για να δει το φως και έρχεται με περγαμηνές που άλλος τίτλος δεν μπορεί καν να ονειρευτεί: πάνω από 400 αυτοκίνητα, περισσότερες από 90 πίστες, τεράστιες ευκαιρίες εξατομίκευσης, 600 ξεχωριστά αεροδυναμικά κομμάτια, 130 διαφορετικές ζάντες και φυσικά ελευθερία δημιουργίας χρωματισμού των αυτοκινήτων (custom liveries). Ο τίτλος αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει αποκλειστική υπόθεση της Sony οπόταν μόνο στο PS4 και στο PS5. Θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2022.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown 2022Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited 2, η Atari ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την καινούργια έκδοση του κλασσικού game, που θα μεταφέρει τον παίκτη στο Χονγκ Κονγκ (τα πρώτα δύο ήταν στην Χαβάη). Με την κυκλοφορία του να αναμένεται στις 22 Σεπτεμβρίου του 2022, δεν έχουν ανακοινωθεί και πολλά πράγματα εκτός από το ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, και Nintendo Switch.

Dakar Desert Rally

Dakar Desert Rally 2022Ένα από τα outsiders της επόμενης χρονιάς είναι η καινούργια έκδοση του επίσημου παιχνιδιού του Dakar (το προηγούμενο κυκλοφόρησε το 2018). Σκοπός του είναι να μεταφέρει στον παίκτη τον πιο σκληρό αγώνα ράλι στον κόσμο, με όλες τις κατηγορίες οχημάτων: αυτοκίνητα, φορτηγά, τετράτροχες, μοτοσυκλέτες και όχι μόνο. Φυσικά η φύση εδώ είναι ο πρωταγωνιστής, με το έδαφος και τον καιρό να αποτελούν τους μεγαλύτερους αντιπάλους για όλα τα πληρώματα. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε, εκτός από το 2022, αλλά τα συστήματα στα οποία θα μπορείτε να το παίξετε είναι τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Forza Motorsport

Forza Motorsport 2022Μόνο τον τίτλο έχουμε μέχρι στιγμής για λεπτομέρεια του παιχνιδιού αυτού που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2020. Ελπίζουμε να ξέρουμε περισσότερα για την racing ναυαρχίδα της Microsoft μέσα στην φετινή χρονιά, και είμαστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο με τα γραφικά, τον ρεαλισμό και την γενική παρουσίαση του, μιας και το 7 ήταν εξαιρετικό. Εννοείται πως θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε συστήματα Microsoft, δηλαδή Xbox Series X|S και PC.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK