«Όταν βλέπω τον Μαξ, μου θυμίζει τον Senna» (VIDEO)

Σε πρόσφατη δήλωση του ο μεγάλος Gerhard Berger, ομόσταυλος και πολύ στενός φίλος του Ayrton Senna ανάφερε ότι ο Max Verstappen του θυμίζει τον πολυαγαπημένο του φίλο.

MAX VERSTAPPEN - AYRTON SENNA FORMULA 1Συγκεκριμένα, ο Berger δήλωσε:  «Όταν βλέπω τον Μαξ, μου έρχεται ο Senna στο μυαλό. Είναι η πρώτη φορά που λέω κάτι τέτοιο. Ήμουν πολύ κοντά στον Ayrton και για εμένα είναι ο καλύτερος όλων τον εποχών. Η  προσωπικότητά, η οδήγησή, τα αποτελέσματά, και η προετοιμασία του ήταν πολύ διαφορετική από οποιονδήποτε άλλο. Πάντα το σεβόμουν αυτό και απέφευγα τις συγκρίσεις, αλλά, με τον Μαξ είναι δύσκολο να μην τον συγκρίνεις…»

Για όσους δεν τον  γνωρίζουν, ο Gerhard Berger, αγωνίστηκε στην Formula 1 για 14ης σεζόν και οδήγησε για τις ομάδες των ATS, Arrows, Benetton, Ferrari και McLaren. Με 210 αγώνες στο ιστορικό του, o Berger, είναι ένας από τους πιο έμπειρους οδηγούς της Formula 1 όλων των εποχών. Κατάφερε να κερδίσει δέκα αγώνες, 12 pole positions, 21 ταχύτερους γύρους και ανέβηκε 48 φορές στο βάθρο των νικητών. Μαζί με τον Ayrton κέρδισαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών του 1990 και 1991.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικούς θρύλους του αθλήματος μας, να εκφράζουν την άποψη τους για τον Max Verstappen:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.