Όταν οι CEO έχουν κέφια… (VIDEO)

Στο ιστορικό κέντρο δοκιμών του Balocco, ο CEO της Alfa Romeo Jean-Philippe Imparato, είχε μια πρώτη –και όπως φαίνεται και στο σχετικό video- απολαυστική επαφή με την κορυφαία, νέα Giulia GTAm.

Alfa Romeo Giulia GTAm CIC AUTOMASTERS CYPRUSΚαι μόνο το όνομα Giulia GTA φέρνει ρίγη συγκίνησης στους λάτρεις της οδήγησης. Με ιδιαίτερη αγάπη στην οδήγηση και στα σπορ αυτοκίνητα, ο Jean-Philippe Imparato, CEO της Alfa Romeo, είχε μια πρώτη επαφή με τη νέα κορυφαία Giulia στο ιστορικό κέντρο δοκιμών του Balocco. Ο κ. Imparato φόρεσε κράνος, δέθηκε με τις ζώνες 6 σημείων και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει μια από τις πρωτότυπες Giulia GTAm που χρησιμοποιούνται για την εξέλιξη του μοντέλου, απολαμβάνοντας το μοναδικό χαρακτήρα της πιο ισχυρής Alfa Romeo παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ.  Η ισχύς του κινητήρα, η εξαιρετική ισορροπία του συνόλου και βέβαια η κίνηση στους πίσω τροχούς προσέφεραν μια απολαυστική εμπειρία στον Επικεφαλής της Alfa Romeo που δεν δίστασε να οδηγήσει την GTAm σε εντυπωσιακές γωνίες, δηλώνοντας στο τέλος της δοκιμής ενθουσιασμένος με το νέο δημιούργημα της μάρκας, αλλά και τους μηχανικούς που έχουν αναλάβει την εξέλιξη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της ALFA ROMEO

Alfa Romeo Giulia GTAm CIC AUTOMASTERS CYPRUS«Εντυπωσιάστηκα! Είναι μοναδική εμπειρία που βρέθηκα πίσω από το τιμόνι και δοκίμασα τη φανταστική απόδοση της #AlfaRomeoGiuliaGTAm στο θρυλικό κέντρο δοκιμών του #Balocco! Με μεγάλη χαρά συνάντησα τους μηχανικούς αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου σε αυτό τον ιστορικό χώρο όπου έχουν εξελιχθεί πολλά από τα θρυλικά μας μοντέλα #ProudlyAlfaRomeo» Δήλωσε ο CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato,

Η Alfa Romeo GTA και η σκληροπυρηνική GTAm θα παραχθούν σε μόλις 500 αντίτυπα και εκτός από ένα άκρως συλλεκτικό αυτοκίνητο θα προσφέρουν στους τυχερούς αγοραστές και μια σειρά μοναδικών προνομίων.

Alfa Romeo Giulia GTAm CIC AUTOMASTERS CYPRUSΔείτε το video με τη γνωριμία του Jean-Philippe Imparato με την Giulia GTAm στην πίστα του Balocco στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.