Ολόκληρη η ιστορία της Toyota Corolla σε κόμικς

H Toyota παρουσιάζει την ιστορία του best seller μοντέλου της σε κόμικς. Μια σειρά από ιαπωνικά κόμικς manga κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία της Corolla εξιστορούν την πορεία του μοντέλου της από τη δεκαετία του ’60 και φτάνουν μέχρι τη σημερινή δωδέκατη γενιά της.

Έμπνευση αντλήθηκε από φωτογραφίες που έστειλαν ιδιοκτήτες Corolla, οι οποίες εμφανίζονται κάτω από τις εικόνες manga. Βέβαια όλες οι ιστορίες είναι γραμμένες στα ιαπωνικά, με το πρώτο επεισόδιο να έχει τίτλο «η Corolla έχει φτάσει στην οικογένεια μας», το δεύτερο «ο δρόμος για τον πατέρα και το γιο», το τρίτο «αγάπη με τέρμα το γκάζι», το τέταρτο «μια υπόσχεση στον πατέρα» και το πέμπτο «η επέτειος του σόλο ντεμπούτου μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Corolla αριθμεί πάνω από μισό αιώνα καριέρας, ενώ πέρυσι η παραγωγή της έφτασε στον αριθμό ορόσημο των 50 εκατομμυρίων μονάδων, καθιστώντας την το εμπορικότερο μοντέλο στον κόσμο. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1966, δηλαδή πριν 56 χρόνια και προσφέρθηκε στο κοινό σε όλα τις κατηγορίες αμαξωμάτων ενώ κέρδισε νίκες και τίτλους στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.