Οι πιο extreme αγώνες ταχύτητας στον κόσμο

Αγώνες ταχύτητας υπάρχουν πολλοί! Λίγοι όμως είναι αυτοί που απέκτησαν φήμη του θρύλου στο μηχανοκίνητο αθλητισμού διαμέσου των δεκαετιών! Είτε σε πίστα, ή έξω στην φύση, αυτοί οι αγώνες απέκτησαν την τρομακτική τους φήμη μέσα από την ιστορία του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, με ανθρώπους να δαμάζουν τόσο την τεχνολογία αλλά και την φύση στο κυνήγι της δόξας και της νίκης. Αλλά αγώνες οι οποίοι μέσα από τα χρόνια κόστισαν εκατοντάδες ζωές.

5. Σαφάρι Ράλι Ανατολικής Αφρικής

Σαφάρι Ράλι Ανατολικής ΑφρικήςΑκόμη και πίσω από το τιμόνι των πιο δυνατών οχημάτων off-road, η συμμετοχή στο Ράλι Σαφάρι παραμένει μια απίστευτα σκληρή υπόθεση. Το Ράλι Σαφάρι Ανατολικής Αφρικής είναι ένας αγώνας που διοργανώνεται μια φορά τον χρόνο όπου κλασσικά αυτοκίνητα τρέχουν επάνω στο σκληρό αφρικανικό έδαφος, με συνολική απόσταση. Οι οδηγοί πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ερήμους, πυκνές ζούγκλες και απέραντες πεδιάδες, μέσα από εναλλασσόμενο καιρό. Φέτος, αυτός ο αγώνας επιστρέφει μετά από χρόνια στο ημερολόγιο του WRC.

Δείτε το επόμενο

PEUGEOT DAKAR RALLY

1
2
3
4
5
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.