Οι ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο για τη Volvo Cars

Η εφαρμογή των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων σε αυτοκίνητα Volvo συνεχίζεται σε περισσότερες αγορές ανά τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη ενημέρωσή περιλαμβάνει τη δυνατότητα φωνητικών εντολών μέσω συσκευών με Google Assistant, επιτρέποντας στους οδηγούς να προθερμαίνουν τα αυτοκίνητα τους και πολλά άλλα. Στην αγορά των ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται και περισσότερες λειτουργίες της τεχνολογίας Care Key, ενώ διευρύνεται η ενσωμάτωση της συνδεσιμότητας σε επιπλέον αγορές και βελτιώνεται η ευστάθεια του συστήματος.

Volvo EX90 volvo cyprus ctc automotiveΟι ασύρματες αναβαθμίσεις είναι μια σημαντική τεχνολογία που βοηθά στην υλοποίηση του στόχου της μάρκας να κάνει συνεχώς τα αυτοκίνητά της καλύτερα.. Μέσω των ασύρματων αναβαθμίσεων, δεν χρειάζεται πλέον επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο για την ενημέρωση με το πιο πρόσφατο λογισμικό, κάτι που είναι ιδιαίτερα βολικό για τον ιδιοκτήτη ενός Volvo.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLVO

Η ενδέκατη μεγάλη ασύρματη ενημέρωση αναμένεται να φθάσει σε 350.000 αυτοκίνητα πελατών σε όλο τον κόσμο ενώ, συνολικά, οι ασύρματες ενημερώσεις της μάρκας έχουν φθάσει σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο αποδέκτες.

Ο συνολικός αριθμός αγορών που καλύπτονται από την ενημέρωση έχει αυξηθεί σε 68, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το μισό όλων των αγορών παγκοσμίως, στις οποίες πωλείται το 95% και πλέον των αυτοκινήτων Volvo.Volvo C40 and XC40 Recharge volvo cyprus ctc automotive

Στην πρόσφατη αναβάθμιση περιλαμβάνεται επίσης η επέκταση της τεχνολογίας Care Key της Volvo που παρουσιάστηκε το 2021. Το Care Key δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να περιορίσει εύκολα την μέγιστη ταχύτητα στο αυτοκίνητό, σε ακόμη πιο χαμηλά επίπεδα από το ήδη ενσωματωμένο όριο. Είναι ιδανικό, για παράδειγμα, όταν ο ιδιοκτήτης θέλει να δανείσει το Volvo του σε άλλα μέλη της οικογένειας ή λιγότερο έμπειρους οδηγούς. Χάρη στο Care Key, θα μπορούν να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και θα κινούνται με μία πιο ασφαλή ταχύτητα.

Τέλος, για πρώτη φορά οι πελάτες της μάρκας θα μπορούν επίσης να βλέπουν λεπτομέρειες αυτής της ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού (έκδοση 2.5) στην εφαρμογή Volvo Cars. Οι λεπτομέρειες της ενημέρωσης λογισμικού στην εφαρμογή για smartphone θα εφαρμοστούν σταδιακά σε πολλές αγορές.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK