Οι «Abarthisti» αποφασίζουν για τον ήχο των νέων Abarth

Ο ήχος αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά των μοντέλων της Abarth. Με το “Abarth Performance Creator”, οι φίλοι του «Σκορπιού» μαζί με τους μηχανικούς και σχεδιαστές της μάρκας θα συμβάλουν στη διαμόρφωση των επόμενων μοντέλων της.

New Abarth 595 Esseesse (2)Πρώτη εφαρμογή του καινοτόμου προγράμματος θα είναι η δημιουργία του ήχου ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κινητήρα και του ηχητικού συστήματος προειδοποίησης κίνησης των ηλεκτρικών οχημάτων (AVAS).

Οι φίλοι της Abarth αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, με περισσότερους από 160.000 “Abarthisti” να ακολουθούν τη μάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η μεγάλη οικογένεια που βρίσκεται πάντα δίπλα στην Abarth, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στη δημιουργία των μελλοντικών μοντέλων του σήματος του «Σκορπιού», συμβάλλοντας στο στιλ και τα χαρακτηριστικά που αυτά θα έχουν.

«Είναι στρατηγική μας να σχεδιάσουμε το μέλλον της μάρκας μαζί με τους φίλους της Abarth», ανέφερε ο κ. Olivier Francois, CEO των FIAT & Abarth και Global Chief Marketing Officer της Stellantis. «Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εφαρμογή αυτής της ιδέας μας με τον ήχο του AVAS, γιατί θέλουμε να μετατρέψουμε μια νομική προδιαγραφή σε μια ξεχωριστή υπογραφή της Abarth! Θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας για το πως θα μοιάζουν τα αυτοκίνητα, πως θα συμπεριφέρονται και πως θα ακούγονται. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το “Performance Creator” στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τις κοινές ιδέες πάνω στο στιλ και την απόδοση, στοιχεία που προσδίδουν στα μοντέλα της Abarth μια ξεχωριστή παρουσία στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων.»top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ήδη στους λογαριασμούς της Abarth στα Facebook, Instagram και TikTok, οι φίλοι της ψηφίζουν για την κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει ο ήχος AVAS στα νέα Abarth.

To σύστημα ηχητικής προειδοποίησης AVAS (Acoustic Vehicle Alert System), είναι υποχρεωτικό για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα και λειτουργεί σε ταχύτητες έως και τα 20χλμ./ώρα ώστε να προειδοποιεί τους πεζούς για την κίνηση του οχήματος. Για την Abarth, ακόμα και αυτή η λεπτομέρεια είναι σημαντική και ξεπερνά την απλή τεχνική εκτέλεση, αποτελώντας ένα ακόμα μέσο για την έκφραση της δημιουργικότητας και του πάθους που πρεσβεύει η μάρκα. Με αυτό τον τρόπο μια «ψυχρή» νομοθετική υποχρέωση μετατρέπεται σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό.

Στη «σειρά εκκίνησης» υπάρχουν διαθέσιμοι τρεις ήχοι που θα παλέψουν, ώστε ένας από αυτούς να συνοδεύει τα νέα μοντέλα της Abarth. Ο πρώτος με τίτλο “NEXT TRACK” παίρνει την έμπνευση του από την Formula E και τις κορυφαίες επιδόσεις με μηδενικούς ρύπους, ο δεύτερος με το όνομα “CYBER FUN” θα γοητεύσει τους νεότερους που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην τεχνολογία, ενώ ο τρίτος με τον τίτλο “ROCK’N ROAR” εκφράζει την πάντα επαναστατική φύση της Abarth.

Η τελική επιλογή είναι στα χέρια των φίλων της Abarth!

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.