Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι «μηχανοκίνητοι»

Στον πελώριο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είτε είναι σε πίστα, σε ειδικές ή ακόμα και στους δυο τροχούς, πολλές φορές ο οδηγός ή ο αναβάτης πρέπει να πληρώσει για να βρίσκεται σε εκείνη την θέση. Υπάρχουν όμως και αυτοί που κατάφεραν να πείσουν, και μέσα από τα χρόνια χάραξαν μια μαγική πορεία στο άθλημα τους, πετυχαίνοντας πολλά και… τσεπώνοντας ακόμη περισσότερα, τόσο από τις ομάδες τους αλλά και από τους χορηγούς τους οποίους ελκύουν. Είναι πολλά τα λεφτά!  Δείτε ποιοι είναι και με πόσα αμείβονται οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι οδηγοί/αναβάτες στον κόσμο.

10 – Scott Dixon

Scott DixonΓια τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών αθλημάτων, το να φτάσει στην κορυφή συνήθως εξυπακούεται και ένας μεγάλος μισθός. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Σε σύγκριση με άλλους σε αυτήν τη λίστα, οι οδηγοί του IndyCar συχνά δεν έχουν τις ίδιες απολαβές με τους οδηγούς άλλων θεσμών, διατρέχοντας όμως και τον ίδιο κίνδυνο.

Φυσικά, η «χαμηλές απολαβές» του Dixon είναι τα 3 εκατομμύρια δολάρια, οπόταν δεν μιλάμε για ψίχουλα.

Δείτε τον επόμενο

Kyle Larson

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.