Ο Walter Röhrl δοκιμάζει μια νέα έκδοση της Cayenne

Ο πρέσβης της γερμανικής μάρκας Porsche, και δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, Walter Röhrl καλέστηκε για να δοκιμάσει μια νέα έκδοση υψηλής απόδοσης της Cayenne.

Porsche Cayenne Walter Röhrl - Porsche Cyprus - A.I MotokinisiΤα δοκιμαστικά έγιναν στο Hockenheimring όπου ο Röhrl οδήγησε την νέα Cayenne με σκοπό να δώσει τις δικές του σημειώσεις στην ομάδα σχεδιασμού του νέου μοντέλου σχετικά με την δυναμική της στην πίστα. Μετά από αρκετούς γύρους της πίστας του Hockenheim, ο Γερμανός χαρακτήρισε την νέα Cayenne ως ένα «μεγάλο άλμα μπροστά, σε σύγκριση με το τι κυκλοφόρησε πριν. Το αυτοκίνητο αυτό θα επαναπροσδιορίσει τον ορισμό του SUV».

Porsche Cayenne Walter Röhrl - Porsche Cyprus - A.I MotokinisiΜπορεί εξωτερικά το αυτοκίνητο να ήταν καμουφλαρισμένο για να κρύβει τις αεροδυναμικές του καινοτομίες από περίεργους (και αντίπαλους) φακούς, ωστόσο ο Röhrl δέχθηκε ενημέρωση από την υπεύθυνη ομάδα για όλες τις λεπτομέρειες. Με τον ήχο της νέας εξάτμισης από τιτάνιο (που δεν μπορεί να καμουφλαριστεί!) να ηχεί σε όλο το μήκος και πλάτος της πίστας, ο οδηγός και υπεύθυνος εξέλιξης της Porsche μπόρεσε να βγάλει ένα πρόωρο συμπέρασμα σχετικά με τις ικανότητες της νέας Cayenne: «Το αυτοκίνητο παραμένει απίστευτα σταθερό μέσα από τις γρήγορες στροφές ενώ η συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά την είσοδο των στροφών ήταν απίστευτα ακριβής. Ένοιωθα, περισσότερο από οποιανδήποτε άλλη φορά, ότι ήταν λες και οδηγούσα ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο παρά ένα μεγάλο SUV.»

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.