Ντεμπούτο για το P1 της Team Fordzilla στο παιχνίδι GRID™ Legends

Ξεκίνησε ως μια εικονική δημιουργία, σχεδιασμένη σε συνεργασία μεταξύ των gamers και των σχεδιαστών της Ford. Τρεις μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ως ένα πραγματικό μοντέλο πλήρους κλίμακας πριν εξελιχθεί σε έναν μοναδικό προσομοιωτή παιχνιδιών. Τώρα, η κοινότητα των gamers, η οποία συνέβαλε στη δημιουργία του Team Fordzilla P1 Racer (TFZ-P1), μπορεί επιτέλους να το απολαύσει και να το οδηγήσει στο παιχνίδι GRID™ Legends της Codemasters®.

GRID™ Legends P1 Team Fordzilla fordΔιαθέσιμο ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) από τις 23 Ιουνίου του 2022, το TFZ-P1 θα διαθέτει μια νέα, ειδικά σχεδιασμένη εξωτερική «φορεσιά» συμμετέχοντας στην κατηγορία Trackday Hypercars. Για τις ανάγκες του παιχνιδιού, θα αποδίδει περισσότερους από 1.064 ίππους, αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα άνω των 354 χλμ./ώρα. Ένα ειδικό event εντός του παιχνιδιού θα συνοδεύει επίσης το ντεμπούτο του αυτοκινήτου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να διαγωνιστούν για να πετύχουν τον ταχύτερο γύρο από τις 23 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου.

Για να γιορτάσει αυτό το ορόσημο, το αυτοκίνητο πλήρους κλίμακας του TFZ-P1 βρέθηκε στο Goodwood Festival of Speed διαθέτοντας μάλιστα τους ίδιους εξωτερικούς χρωματισμούς. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριο του TFZ-P1, όπου χρησιμοποίησαν τις ικανότητες του ως προσομοιωτή.GRID™ Legends P1 Team Fordzilla ford

Το GRID™ Legends είναι ένα παιχνίδι αγώνων γεμάτο δράση που υπογράφουν οι Codemasters® και η Electronic Arts. Διαθέτει νέες αλλά και καθιερωμένες gaming επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας των παιχτών να «χτίσουν» μέσω του παιχνιδιού τη δική του καριέρα στις πίστες συμμετέχοντας σε περισσότερα από 250 events, αλλά και να συμμετάσχουν σε επικές μάχες με άλλους παίχτες από διαφορετικές πλατφόρμες.

GRID™ Legends P1 Team Fordzilla fordΤο GRID™ Legends προσφέρει επίσης ένα καινοτόμο story mode με τίτλο “Driven to Glory” – μια ανηλεή ιστορία μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει τεχνολογία εικονικής παραγωγής και gameplay καθώς οι παίκτες δίνουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του GRID World Series. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το GRID™ Legends σε Xbox, PlayStation και PC.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK