Nissan Patrol NISMO… σε ένα παράλληλο σύμπαν!

Η Nissan αποκάλυψε το Nissan Patrol NISMO του 2021, σηματοδοτώντας το τελευταίο κεφάλαιο για τη μάρκα επιδόσεων της Nissan. Στην πρεμιέρα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μιας εικονικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο Expo Dubai, η νέα έκδοση του θρυλικού Patrol συνδυάζει εντυπωσιακά εξωτερικά με τη φινέτσα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου και τη συναρπαστική απόδοση ενός σπορ αυτοκινήτου.

The 2021 Nissan Patrol NISMO 2021Το SUV θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε πελάτες στο Dubai, και ξεκινά έναν  εορτασμό της 70ης επετείου του Nissan Patrol το 1951. Η εκδήλωση παρουσίασης του τολμηρού και σπορ Nissan Patrol NISMO υπογραμμίζει την κληρονομιά της Nissan ως μάρκα επιδόσεων για καθημερινή χρήση. Το μοντέλο αυτό έχει προσαρμοστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος – εκείνων που αναζητούν την εξαιρετική πολυτέλεια του εμβληματικού Nissan Patrol και ταυτόχρονα λαχταρούν τη χαρά που προέρχεται από την αυξημένη απόδοση ισχύος και τον εξαιρετικό χειρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της NISSAN

The 2021 Nissan Patrol NISMO 2021Ο σχεδιασμός του 2021 Patrol NISMO βασίζεται καθαρά στη λειτουργία – για να παρέχει στους οδηγούς αεροδυναμική και στιλ εμπνευσμένο από μηχανοκίνητο αθλητισμό, βελτιωμένες δυνατότητες χειρισμού και απαράμιλλη ευελιξία. Κάθε κινητήρας κατασκευάζεται από τη θρυλική ομάδα τεχνικών Takumi της Nissan. Μια ομάδα που απαρτίζεται από τέσσερις γκουρού τεχνικούς που κατασκευάζουν χειροκίνητα τους κινητήρες του Nissan GT-R στο εργοστάσιο κινητήρων της Nissan στη Yokohama. Η ικανότητά τους στο συντονισμό του κινητήρα V8 της Patrol έχει ως αποτέλεσμα ο κινητήρας αυτός να παράγει 428 ίππους και 560 Nm ροπής.

The 2021 Nissan Patrol NISMO 2021Μια βασική αναβάθμιση σχεδιασμού στο Nissan Patrol NISMO 2021 είναι η προσθήκη ενός πλευρικού αγωγού στον μπροστινό προφυλακτήρα για την επίτευξη μηδενικής δύναμης ανύψωσης – διατηρώντας την πρωτοποριακή επίτευξή του στην κατηγορία SUV. Η εντατικοποίηση της αεροδυναμικής δύναμης ενισχύεται από τη σωρευτική μείωση του βάρους των τροχών κατά 4,5 κιλά και βασίζεται σε μια νέα αεροτομή οροφής για να διασφαλιστεί η ομαλή ροή του αέρα πίσω. Η υιοθέτηση μιας μεγάλης θερμικής χωρητικότητας είχε ως αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση πέδησης, ενώ η εφαρμογή της δομής του αμαξώματος επιτρέπει καλύτερο χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες.

JDM QUIZ FINALLL

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.