Νέα ασύρματη ενημέρωση για τα μοντέλα της Volvo

Η τεχνολογία ασύρματης αναβάθμισης λογισμικού (over-the-air updates) στη αυτοκινητοβιομηχανία είναι πλέον γεγονός στη νέα εποχή κινητικότητας. Από τις αρχές του 2021, η Volvo Cars προσφέρει ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις σε τακτική βάση.

Volvo XC40 Recharge volvo cyprus electric carsΗ τεχνολογία είναι σημαντική για την εκπλήρωση του στόχου της εταιρείας να βελτιώνει συνεχώς τα αυτοκίνητα των πελατών της. Όμως, η εταιρεία προχώρησε ακόμα περισσότερο. Πριν από μερικές μέρες η Volvo Cars ξεκίνησε τη διάθεση της πιο πρόσφατης ασύρματης (over-the-air) αναβάθμισης λογισμικού για όλα τα αυτοκίνητα Volvo με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google. Η ενημέρωση αφορά ποιοτικές βελτιώσεις και την προσθήκη μιας σειράς λειτουργιών. Μία από τις νέες λειτουργίες περιλαμβάνει τη διάθεση του Apple CarPlay, ώστε οι χρήστες iPhone να αισθάνονται ακόμη πιο οικείο το περιβάλλον του Volvo τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VOLVO

Όπου διατίθεται το Apple CarPlay, οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδέουν μέσω USB το iPhone τους στο Volvo τους, έχοντας πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου τους.

Μέσω των συνεχών ασύρματων (over-the-air) αναβαθμίσεων, η Volvo Cars στοχεύει να κάνει πιο πρακτική και πιο ευέλικτη τη χρήση και την κατοχή των μοντέλων της. Κάνοντας ελάχιστα «κλικ» στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου τους, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το πιο πρόσφατο λογισμικό και τις νέες, αναβαθμισμένες λειτουργίες για το Volvo τους.

«Μέσω των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέες λειτουργίες γρήγορα και εύκολα», δήλωσε η Sanela Ibrovic, (Σανέλα Ίμπροβιτς), Επικεφαλής Εμπειρίας Διασύνδεσης στη Volvo Cars. «Αυτό σημαίνει επίσης ότι ένα νέο αυτοκίνητο Volvo δεν είναι πλέον στην καλύτερη του στιγμή μόνο την ώρα που αφήνει το εργοστάσιο, αλλά συνεχίζει να βελτιώνεται καθώς λανσάρουμε επιπλέον αναβαθμίσεις».

Η προηγούμενη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, έχει εφαρμοστεί σε περισσότερα από 197.000 αυτοκίνητα. Η πρόσφατη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε 14 νέες αγορές. Η εταιρεία προσδοκά ότι ο αριθμός των αυτοκινήτων που καλύπτεται από τις αναβαθμίσεις θα αυξάνει με την κυκλοφορία κάθε νέας ενημέρωσης.

Παράλληλα με τη διάθεση της ενημέρωσης τον Απρίλιο, η Volvo Cars είχε ανακοινώσει ότι όλα τα νέα μοντέλα Volvo έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού. Αυτό συνιστά σημαντική πρόοδο για την εκπλήρωση της φιλοδοξίας που έχει η εταιρεία να κάνει τα αυτοκίνητα των πελατών της καλύτερα με την πάροδο του χρόνου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBO

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.