Να τι συμβαίνει σε μια μετωπική σύγκρουση με 200 (VIDEO)

Η συντριβή ενός αυτοκινήτου είναι πάντα μια φρικτή εμπειρία, και σε έναν βαθμό (μικρό έως μεγάλο) όλοι μας θα το ζήσουμε τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας, είτε προσωπικά είτε σε τρίτο πρόσωπο.

FORD FOCUS 200KPH CRASH TEST FIFTH GEARΑνεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε στα 65 χιλιόμετρα την ώρα, η σύγκρουση θα είναι αρκετά άσχημη και όχι κάτι που πραγματικά θέλετε να λάβετε υπόψη σας αυτή τη στιγμή. Αλλά πριν από λίγα χρόνια, η γνωστή εκπομπή Fifth Gear διεξήγαγε μια δοκιμή για να δει πόσο άσχημα θα ήταν μια σύγκρουση στα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της FORD

Τώρα, είναι σχετικά απίθανο το να οδηγείτε με 200, και να βρείτε τοίχο μπροστά σας. Αλλά για καλό και για κακό, απλά μην πιάσετε ποτέ τα 200 σε δημόσιους δρόμους. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η δοκιμή, ο παρουσιαστής Jonny Smith αγόρασε ένα Ford Focus πρώτης γενιάς το οποίο έδεσαν με ένα καλώδιο που θα το τραβούσε στα 200 χιλιόμετρα την ώρα με κατάληξη σε ένα τοίχο από μπετόν. Και όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο πιο κάτω, αυτό δεν πρέπει να συμβεί ποτέ σε κανέναν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αυτοκίνητα των οδηγών της F1

Δείτε το βίντεο εδώ

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.