Μόλις τώρα: Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ “Schumacher”

Το ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο «Schumacher» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου και θα καλύψει την μεγάλη καριέρα του Γερμανού πολυπρωταθλητή από την αρχή στα καρτ μέχρι και τον έβδομο τίτλο του στην Formula 1 πριν 17 χρόνια.

Θα συμπεριλαμβάνει πλάνα τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, με τους παραγωγούς να υπόσχονται μια, εις βάθος, ματιά στην πολυεπίπεδη προσωπικότητα του Γερμανού.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.