Μηχανικός τρακάρει μια Ferrari Enzo σε Test Drive!

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, στο Baarn της Ολλανδίας σήμερα το πρωί και με την θερμοκρασία λίγο πάνω από το μηδέν, ένας μηχανικός έχασε τον έλεγχο της Ferrari Enzo που οδηγούσε προκαλώντας αρκετές ζημιές στο θρυλικό supercar.

FERRARI ENZO CRASH NETHERLANDΑξίζει να αναφέρουμε ότι η αξία της Enzo εν καιρώ 2021 είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η ζημιά δεν είναι ανεπανόρθωτη αλλά θα κοστίσει ο κούκος αηδόνι! Και το κερασάκι… ανοίξανε και οι αερόσακοι!

Η Enzo διέθετε προστατευτικά καλύμματα στα καθίσματα και πράσινες πινακίδες. Οι πράσινες πινακίδες στην Ολλανδία είναι για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται από εταιρίες για προσωρινή καταχώριση του αυτοκινήτου, για test drive και δεν είναι ακόμη ασφαλισμένο με τις δικές του πινακίδες κυκλοφορίας. Άρα, ευτυχώς ο ιδιοκτήτης, είναι καλυμμένος αλλά η Enzo του, δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.