Μια γεύση από το νέο Subaru WRX

Με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με την πιθανή επιστροφή της Subaru στο WRC για το 2022 (με ένα hot hatch βασισμένο πάνω σε ένα Toyota) το ιαπωνικό εργοστάσιο παρουσίασε μια φωτογραφία-teaser του καινούργιου Subaru WRX όπου μπορεί να μην φαίνεται και τίποτα αλλά τουλάχιστον διακρίνεται ο εμβληματικός αεραγωγός στο κάλυμμα του κινητήρα!

Μια γεύση από το νέο Subaru WRXΗ σιλουέτα του φαίνεται να είναι αρκετά παρόμοια με αυτή του σημερινού WRΧ ενώ αναμένουμε ο κινητήρας του να είναι απλά μια βελτιωμένη έκδοση του τετρακύλινδρου 2.4 από το Outback του 2021, το οποίο παράγει 260 ίππους και 375 Nm ροπής. Αναμένουμε επίσης να προσφέρεται με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT αλλά και με την χειροκίνητη έκδοση των 6 σχέσεων να είναι διαθέσιμη σε… κάποιες αγορές!
Δια στόματος της ίδιας της Subaru: «ο θρύλος του WRX αρχίζει ένα ολοκαίνουργιο, ακόμη πιο συναρπαστικό, κεφάλαιο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Subaru WRX θα γίνει ζωντανά στο διαδίκτυο».

TOP 10: Τα 10 καλύτερα Drift Cars όλων των εποχών!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.