Μια DS 7 Crossback στην υπηρεσία του Γάλλου Προέδρου

Για τον Γάλλο Πρόεδρο, δεν είναι η πρώτη φορά που για τις μετακινήσεις του επιλέγεται ένα μοντέλο της DS Automobiles κάτι που “προδίδει” την απόλυτη εμπιστοσύνη στα μοντέλα της Premium Γαλλικής μάρκας.

DS 7 CrossbackΕπιλέχθηκε το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της γκάμας της DS Automobiles. Η έκδοση DS 7 Crossback Elysee, διαθέτει επιμηκυμένο μεταξόνιο –ειδικά για την περίσταση- κατά 20 εκατοστά, φτάνοντας σχεδόν τα τρία μέτρα, κάτι που οδήγησε στη συνολική αύξηση του μήκους του αυτοκινήτου στα 4,8 μέτρα. Ο ίδιος ο Emmanuel Macron υποδέχτηκε το νέο του όχημα για τις επίσημες μετακινήσεις του, στο Παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 10% έκπτωση σε επιλεγμένα ανταλλακτικά από την Toyota

DS 7 CrossbackΗ επιμήκυνση του αμαξώματος της DS 7 Crossback αποτέλεσε αίτημα του ίδιου του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να έχει τον απαραίτητο χώρο για να εργάζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του με το Προεδρικό όχημα. Τη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων έχουν πάρει δύο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία έχουν επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ στη διάθεση του Γάλλου Προέδρου υπάρχουν θύρες USB, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και υποδοχές για έγγραφα. Με τα νέα δεδομένα σε ότι έχει να κάνει με τις διαστάσεις της καμπίνας, ο χώρος για τα πόδια έχει διαμορφωθεί στα 54,5 εκατοστά.

Αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και εξωτερικά το αμάξωμα του αυτοκινήτου που είναι φινιρισμένο σε απόχρωση Ink Blue, με τις πλέον εμφανείς να είναι οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και η κεραία στο πίσω μέρος της οροφής που φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων της Προεδρικής επικοινωνίας. Μεταξύ των αναβαθμίσεων που φυσικά δεν διακρίνονται, είναι και η θωράκιση του αμαξώματος που εύλογα θεωρείται προαπαιτούμενο για τη συγκεκριμένη έκδοση. Για την κίνηση της Προεδρικής DS φροντίζει το γνωστό plug-in υβριδικό σύνολο E-TENSE με την απόδοση των 300 ίππων και την τετρακίνηση.

DS 7 CrossbackΣτο άμεσο παρελθόν είχε επιλεγεί και πάλι το κορυφαίο SUV από τη γκάμα της DS Automobiles. Αξίζει να σημειωθεί πως στην υπηρεσία της Γαλλικής Προεδρίας, έχουν βρεθεί πριν την DS 7 Crossback, η Citroen SM, η DS 5, καθώς και η χαρακτηριστική DS 19 σε ανοιχτή και κλειστή έκδοση αμαξώματος.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.