Μετά το ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 έρχεται και το Hyundai IONIQ 6

Η Hyundai παρουσίασε το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό IONIQ 6 σ’ ένα εντυπωσιακό ψηφιακό βίντεο που κυκλοφόρησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το νέο στη σειρά των ηλεκτρικών της μοντέλων, έρχεται με εργονομικά φανταστικό σαλόνι και τεχνολογίες που επαναπροσδιορίζουν την ηλεκτρική αυτοκίνηση.

HYUNDAI IONIQ 6 ctc automotive hyundai cyprus electric carsΤο IONIQ 6 προσφέρει αυτονομία 610χλμ και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης χάρη στην ειδική πλατφόρμα Global Modular της Hyundai.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HYUNDAI

“Το IONIQ 6 είναι το επόμενο φιλόδοξο βήμα στρατηγικής της Hyundai για επιτάχυνση της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση και στην πρωτοπορία στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων γενικότερα”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai. “Το IONIQ 6 θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για οδηγούς και επιβάτες”, συμπλήρωσε.HYUNDAI IONIQ 6 ctc automotive hyundai cyprus electric cars

Με ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό για την μεγαλύτερη δυνατή άνεση, το IONIQ 6 έχει μήκος 4.855χιλ., πλάτος 1.880χιλ. και ύψος 1.495χιλ., γεγονός που του χαρίζει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό στυλ! Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο διατίθεται σε μια γκάμα από εκδόσεις για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των περισσότερων οδηγών.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK