Μέχρι το 2025 η πρώτη πλήρως ηλεκτρική Ferrari!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της Ferrari, John Elkann, μέχρι το 2025 η εταιρεία θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της.

Ferrari SF90 Stradale and Giancarlo Fisichella at Fiorano ItalyΣυγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση με πολύ πειθαρχημένο τρόπο. Η ερμηνεία μας και η εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών τόσο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και στα αυτοκίνητα παραγωγής είναι μια τεράστια ευκαιρία να φέρουμε τη μοναδικότητα και το πάθος της Ferrari στις νέες γενιές. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι για την πρώτη μας ηλεκτρική Ferrari που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε το 2025 και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ό, τι εσείς ονειρεύεστε.».

ferrari purosangueΜπορεί να κυκλοφόρησαν πολλές φήμες γύρω από το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari αλλά είναι κοντά στην λογική πως οι Ιταλοί πιθανόν να ποντάρουν σε ένα πιο «προσιτό» και εμπορικό μοντέλο, όπως θα είναι η Ferrari Purosangue SUV. Παρόλα αυτά δεν θα ξαφνιαστούμε αν η Ferrari θελήσει να βάλει σε παραγωγή και μια πλήρως ηλεκτρική SF90! Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην αφεντικό της εταιρείας, Louis Camilleri, δήλωσε παλαιότερα πως η Ferrari «πιθανόν να μην παράγει ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα ποτέ».

TOP 10 Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.