Με ποια εταιρεία συνεργάζεται τώρα ο Bruce Springsteen (VIDEO)

Ένας από τους μεγαλύτερους εκφραστές της ροκ μουσικής, ο θρυλικός Bruce Springsteen συνεργάστηκε με την Jeep® για τη δημιουργία ενός συγκινητικού video, με στόχο να μιλήσουν για έννοιες όπως η ισότητα, η συνεργασία, η ελπίδα και η αξία της ανθρώπινης ζωής.

The Jeep® brand and Bruce Springsteen collaborate to launch "The Middle" Big Game campaignΤο video διάρκειας περίπου 2 λεπτών, με την ονομασία “The Middle”, μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2021, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης των Η.Π.Α., την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου,  ενώ στο youtube το έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Με το νέο video, η Jeep, υποστηρίζει για ακόμα μια φορά την έννοια της ελευθερίας, σε μια χρονιά η οποία σηματοδοτείται και από τα 80α γενέθλια της αμερικανικής μάρκας που πρώτη έβαλε στη μαζική παραγωγή οχήματα 4×4 και πρώτη δημιούργησε την κατηγορία των SUV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

The Jeep® brand and Bruce Springsteen collaborate to launch "The Middle" Big Game campaignΟ 71 ετών Springsteen, ο οποίος έχει συχνά υποστηρίξει δράσεις που ενισχύουν την ισότητα μεταξύ όλων των ανθρώπων, είχε ενεργό ρόλο στη δημιουργία του νέου video, ενώ εκτός των άλλων συνέθεσε και τη μουσική μαζί με τον συνεργάτη του, Ron Aniello.

Το νέο video  έρχεται σε συνέχεια μια σειράς ξεχωριστών δημιουργικών της Jeep, με πιο πρόσφατο εκείνο του “Groundhog Day” («Η μέρα της μαρμότας»), όπου ο Bill Murray -περισσότερα από 25 χρόνια μετά τη δημιουργία της πολυβραβευμένης ταινίας- ζούσε και πάλι αυτή την σουρεαλιστική εμπειρία παρέα με το Jeep Gladiator.

The Jeep® brand and Bruce Springsteen collaborate to launch "The Middle" Big Game campaignΓια περισσότερο από μια δεκαετία, οι Jeep, Dodge και Ram, εξέφρασαν ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα μέσω των videos που μεταδόθηκαν κατά τη διάρκεια του Super Bowl, όπως την υψηλή αξία του εργατικού δυναμικού των Η.Π.Α., την αποφασιστικότητα των ανθρώπων για ελευθερία και τη σημαντικότητα όσων ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Το “The Middle” έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη σειρά με ένα μήνυμα που ενώνει όλους τους ανθρώπους.

The Jeep® brand and Bruce Springsteen collaborate to launch "The Middle" Big Game campaign

Στη φωτογραφία με τον Olivier Francois, Επικεφαλής Marketing της Stellantis.

Μπορείτε να δείτε το νέο video “The Middle” της Jeep με τον Bruce Springsteen στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.