Μαραθώνιος 20.000 χιλιομέτρων για το ηλεκτροκίνητο VW ID.3

Με ένα μαραθώνιο που θα διαρκέσει δύο μήνες, το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3 της Volkswagen θα διασχίσει 20.000 χλμ. στη Γερμανία.

Start of the 20,000-kilometre marathon: testing the long-distance VW ID3Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα επισκεφτεί συνολικά 650 ταχυφορτιστές με σκοπό να αποδειχτούν οι σημαντικές υποδομές για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που υπάρχουν στη Γερμανία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Volkswagen, το ID.3 Pro S που ξεκίνησε το εγχείρημα στις 28 Σεπτεμβρίου είναι ένα προ-παραγωγής μοντέλο με μπαταρία χωρητικότητας 77kWh και αυτονομία 549 χιλιομέτρων. Μια μπαταρία που θα διατίθεται στο μοντέλο την άνοιξη του 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της VW

Πίσω από το τιμόνι του ID.3 βρίσκεται ο Rainer Zietlow, ο οποίος έχει επτά ρεκόρ μακρινών αποστάσεων, έχει ταξιδέψει σε πάνω από 130 διαφορετικές χώρες, ενώ με τη Volkswagen έχει κατακτήσει τρία Παγκόσμια Ρεκόρ. Συνοδηγός του στο ID.3 είναι ο Dominic Brüner.

Start of the 20,000-kilometre marathon: testing the long-distance VW ID3Το Ινστιτούτο Μεταφορών Logistics (ITL) στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ υπολόγισε την πιο αποτελεσματική διαδρομή για το ID.3, μέσω όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών της Γερμανίας. Ένα μέρος από τα διαφημιστικά έσοδα θα δοθεί στο παιδικό χωριό S.O.S του Μπέρνμπουργκ.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το μαραθώνιο του ID.3 εδώ:

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.