LEVC VN5: μια νέα ηλεκτρική λύση

Μετά από την δημιουργία της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Νοέμβριο, η LEVC (London Electric Vehicle Company) κυκλοφορεί τώρα το νέο ηλεκτρικό βαν της, VN5, στην Ευρώπη. Το φορτηγό αυτό σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο βραβευμένο εργοστάσιο παραγωγής της LEVC στο Ansty του Coventry – το μοναδικό αποκλειστικό εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

LEVC VN5Το VN5 της LEVC χρησιμοποιεί την ίδια αποδεδειγμένη τεχνολογία κινητήρα με επέκταση εύρους eCity που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρικό ταξί TX, παρέχοντας συνολικό εύρος χρήση 489 χιλιομέτρων με γεμάτη μπαταρία.

LEVC VN5Χάρη στην ικανότητα φόρτισης των 50kW DC, μια πλήρης φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και το 100% μέσα σε 30 λεπτά, δηλαδή στο χρόνο που απαιτείται για φόρτωση/εκφόρτωση σε μια αποθήκη ή για σύντομο διάλειμμα του οδηγού πριν να βγει και πάλι στον δρόμο για νέα δρομολόγια. Τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ τα σέρβις των 40.000χλμ. μειώνουν αισθητά τον χρόνο που θα χρειάζεται εκτός δρόμου και λειτουργίας.
Το VN5 διατίθεται σε τρεις παραλλαγές – Business, City και Ultima – με υψηλό επίπεδο βασικού εξοπλισμού, με τις παραλλαγές διαθέτουν αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (AEB), αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, cruise control, οθόνη αφής εννέα ιντσών και κλιματικό έλεγχο διπλής ζώνης στον βασικό εξοπλισμό καθώς και γρήγορη φόρτιση 50kW DC και ελάχιστη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης AC 11kW.

TOP 10 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το City trim προσθέτει ένα θερμαινόμενο ανεμοθώρακα, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, αερόσακους στις πλαϊνές κολώνες και Lane Departure Warning, ενώ η ναυαρχίδα των τριών παραλλαγών, Ultima, διαθέτει κάμερα πίσω όψης, πολυτελή καθίσματα, μεταλλική βαφή και δυνατότητα φόρτισης 22kW AC στον βασικό εξοπλισμό.

Έξι πακέτα επιλογών είναι διαθέσιμα, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόσουν τις συγκεκριμένες προτιμήσεις τους. Το πακέτο Comfort διαθέτει πολυτελή καθίσματα οδηγού και επιβατών, δορυφορική πλοήγηση, αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα και θερμαινόμενο ανεμοθώρακα. Το πακέτο ασφαλείας διαθέτει σύστημα πληροφοριών οδικής σήμανσης (RSI), Intelligent Function Limit Speed ​​(SLIF), Lane Departure Warning (LDW) και αερόσακους στις κολώνες.

LEVC VN5Επιπλέον, η LEVC συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες ειδικών μετατροπών της Ευρώπης για να διασφαλίσει ότι το VN5 μπορεί να εξοπλιστεί με ράφι καμπίνας, ράφια οροφής, μεταφορά ελεγχόμενης θερμοκρασίας και άλλες ειδικές τροποποιήσεις που απαιτούνται από πελάτες σε αυτόν τον τομέα. Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες περιλαμβάνουν τους Bott, Sortimo, Modul-System και Paneltex. Επιπλέον, το όχημα θα είναι επίσης διαθέσιμο με μια σειρά αξεσουάρ όταν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένων καλυμμάτων καθισμάτων, χαλιών και φορητών συσκευών για να επιτρέπουν στους πελάτες να εξατομικεύουν και να προστατεύουν τα οχήματά τους.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.