Και εγένετο… Kimera Evo 37! (VIDEO)

Σε μια παρουσίαση φόρο-τιμής προς το θηρίο πρωταθλητή, και έξι φορές νικητή αγώνων WRC, Lancia 037, η ιταλική Kimera Automobili αποφάσισε να κυκλοφορήσει την Kimera Rally Lancia Evo 37. Η δημιουργία αυτού του μοντέλου είχε ανακοινωθεί από τον Απρίλιο από τους Ιταλούς, και δεν διαφέρει και πάρα  πολύ από το γνήσιο, και πανέμορφο, δημιούργημα του οίκου Pininfarina.

kimera evo 37 - LANCIA 037Πίσω από αυτή την κίνηση  είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Luca Betti, ο οποίος έχει και εμπειρία από ειδικές διαδρομές σαν οδηγός ράλι αλλά και σαν διευθυντής ομάδας. Συσπειρώνοντας μια ομάδα από βετεράνους σχεδιαστές που δούλεψαν πάνω στην Lancia 037 την δεκαετία του 80 για να φτιάξουν το μοντέλο της Kimera.

kimera evo 37 - LANCIA 037Εμφανισιακά είναι σχεδόν οι ίδιες, αλλά το project αυτό έχει σκοπό να βελτιώσει την 037, και αυτή ήταν και η ενημέρωση που έλαβαν οι σχεδιαστές.

kimera evo 37 - LANCIA 037Οι κίνηση θα είναι στους πίσω τροχούς, ο κινητήρας θα είναι στο κέντρο του αμαξώματος και οι συγκινήσεις θα είναι ατελείωτες, είτε το αμάξι κινείται είτε είναι σταθμευμένο.
Μαζί με τις φωτογραφίες, η Kimera κυκλοφόρησε και ένα μικρό βίντεο-παρουσίαση σε τρισδιάστατα γραφικά!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK