Ηλεκτρικό Concept από τη Honda

Ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV σε πρωτότυπη μορφή έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου (Auto China 2020).

Honda SUV econceptΠρόκειται για το Honda SUV e:concept που θα είναι το πρώτο μοντέλο μαζική παραγωγής της που θα παρουσιάσει η εταιρεία, πρώτα, στην κινέζικη αγορά. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τις δύο μόνο πόρτες το δυναμικό εμπρός τμήμα όπου τα στενόμακρα Led φωτιστικά του σώματα ενώνονται από μια λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HONDA

Honda SUV e conceptΔεν έχουν δοθεί οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για το εσωτερικό του αλλά ούτε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το νέο SUV e:concept διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το επόμενης γενιάς Honda Sensing, το οποίο χρησιμοποιεί εμπρόσθια τοποθετημένη κάμερα με μεγαλύτερη ακτίνα παρακολούθησης της κυκλοφορίας και κάμερα 360 μοιρών για βελτιωμένη απόδοση, ενώ το νέο σύστημα πολυμέσων Honda Connect διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, συνδεσιμότητα για smartphones και δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.