Ηλεκτρικό Concept από τη Honda

Ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV σε πρωτότυπη μορφή έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου (Auto China 2020).

Honda SUV econceptΠρόκειται για το Honda SUV e:concept που θα είναι το πρώτο μοντέλο μαζική παραγωγής της που θα παρουσιάσει η εταιρεία, πρώτα, στην κινέζικη αγορά. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τις δύο μόνο πόρτες το δυναμικό εμπρός τμήμα όπου τα στενόμακρα Led φωτιστικά του σώματα ενώνονται από μια λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της HONDA

Honda SUV e conceptΔεν έχουν δοθεί οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για το εσωτερικό του αλλά ούτε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το νέο SUV e:concept διαθέτει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως το επόμενης γενιάς Honda Sensing, το οποίο χρησιμοποιεί εμπρόσθια τοποθετημένη κάμερα με μεγαλύτερη ακτίνα παρακολούθησης της κυκλοφορίας και κάμερα 360 μοιρών για βελτιωμένη απόδοση, ενώ το νέο σύστημα πολυμέσων Honda Connect διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, συνδεσιμότητα για smartphones και δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.